resim yok
21 Aralık 2012 - 00:00

 

Bir oyunda bir araya gelen Cumbul ve Tatlıtuğ son derece gergindi

 

Eski aşıklar Meltem Cumbul ile Kıvanç Tatlıtuğ, bir oyunda pişti oldular. Tatlıtuğ, gece boyu gergin haller sergilerken; yanında kocası olan Cumbul çok neşeliydi.

Aşkları ile bir döneme damgasını vuran Cumbul ile Tatlıtuğ, uzun süre sonra ilk defa karşılaştılar. Eski aşıklar; Rıza Kocaoğlu'nun sergilediği "Hikayem Paramparça" adlı oyuna gittiler. Tatlıtuğ, mekana Cumbul ve kocası Alican Özbaş'ın geldiklerini öğrendi. Yakışıklı oyuncu, bunun üzerine soluğu hemen yakın dostu olan Kocaoğlu'nun kulisinde aldı. Tatlıtuğ, kendini kulise hapsetti ve oyun başlayıncaya kadar oradan çıkmadı.

RAHATSIZLIĞI YÜZÜNDEN OKUNDU! 
Tatlıtuğ, Cumbul'dan mümkün olduğunca uzakta kalmak için en arka sırada tek başına oturmayı tercih etti. Eski sevgilisi ile karşılaştığı için son derece rahatsız olduğu yüzünden okunan Tatlıtuğ, oyun biter bitmez de mekandan kaçarcasına ayrıldı. Yakışıklı oyuncu, gergin haller sergilerken; yanında genç kocası Alican Özbaş olan Cumbul'un yüzündeyse güller açıyordu.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin