resim yok
15 Ocak 2014 - 12:12
Magazin

Meltem Cumbul ve Oktay Kaynarca birbirine rakip olacak!

Herkes bu rekabeti konuşacak!..

Sinemanın iki başarılı ismi Meltem Cumbul ve Oktay Kaynarca türkü albümü çıkarıyor. İki ünlü sanatçı aynı dönemde piyasaya çıkaracakları albümleriyle rakip oluyor.


İşte detaylar.

 

TÜRKÜ ALBÜMÜ

Sinemanın iki başarılı ismi Meltem Cumbul ve Oktay Kaynarca türkü albümü çıkarıyor.

İki ünlü sanatçı aynı dönemde piyasaya çıkaracakları albümleriyle rakip oluyor.

 

RAKİP OLACAKLAR!

İki yıl önce bir dizide  başrolleri paylaşan Meltem Cumbul ve Oktay Kaynarca, bu kez müzik sektöründe birbirlerine rakip olacak.

İki ünlü oyuncu türkü albümü çıkartmak için kolları sıvadı.

 

ERTAŞ'IN SIKI HAYRANI

Sıkı bir Neşet Ertaş hayranı olduğu bilinen, dost ortamlarında seslendirdiği türkülerle herkesi etkileyen Cumbul, bu kez şarkılarını kendi albümü için seslendirecek.

Şu aralar albüme alacağı türkülerin seçmelerini yapan Cumbul, 'Gönül Yarası' adlı sinema filminde söylediği 'Etek Sarı' türküsüyle büyük beğeni toplamıştı.[reklam]

''TÜRKÜ DİNLEMEK FELSEFE YAPMAK GİBİ''

2004 yılında 'Ölümden Öte Köy Yok' adlı bir türkü ve şiir albümü çıkaran Oktay Kaynarca da ikinci albüm için çalışmalara başladı.

Türkü dinlemeyi çok sevdiğini belirten Kaynarca;

''Türküyle ilgili yüzlerce kitabım var. Bana göre türkü dinlemek felsefe yapmak gibi. Sabahlara kadar türkü dinlediğim olur.

Sadece klip çekimi beni ürkütüyor. Nasıl yapacağım bilmiyorum'' diye konuştu.

 

MART AYINDA GELİYOR

Kaynarca, Mazlum Çimen'in prodüktörlüğünde hazırladığı albümünü Mart ayında müzik severlerin beğenisine sunacağını söyledi.

 

 

MELTEM CUMBUL'UN YENİ FİLMİ 'KADIN İŞİ'NİN DETAYLARI VE GÖRÜNTÜLERİ BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin