Meltem Cumbul'un ayrıldığı eski eşi sessizliğini bozdu!

Sürpriz bir şekilde nikah masasına oturduğu ünlü oyuncu Meltem Cumbul ile ani bir kararla boşanan işadamı Alican Özbaş, ayrılığın ardından ilk kez suskunluğunu bozdu.

resim yok
13 Eylül 2013 - 10:38
Magazin

Sürpriz bir şekilde nikah masasına oturduğu ünlü oyuncu Meltem Cumbul ile ani bir kararla boşanan işadamı Alican Özbaş, ayrılığın ardından ilk kez suskunluğunu bozdu.

 

İÇİNİ DÖKTÜ

Geçtiğimiz gece Asmalımescit’te sabahın ilk ışıklarına kadar arkadaşlarıyla eğlenen Alican Özbaş, mekân çıkışında gazetecileri karşısında görünce önce tepki gösterdi, sonra kendisine yöneltilen sorulara kayıtsız kalamayarak içini döktü.

 

‘İBİZA’YA TATİLE GİDECEĞİM’

Fotoğraflarının çekilmesini istemeyen Özbaş, ''Neden ayrıldınız?'' sorusuna:

''Çok âşık oldum, çok sevdim ama anlaşamadık. Ayrıldık ve bitti. Artık beni lütfen rahat bırakın'' diye cevap verdi.

 

''OLMAYINCA OLMUYOR''

Ayrılık sürecinin medyada çok fazla yer bulmasının kendisini fazlasıyla bunalttığını söyleyen Özbaş, sözlerine şöyle devam etti:

''Olmayınca olmuyor. Sevdim, ayrıldım ve bitti. Artık sadece huzur istiyorum.

Ülkeyi terk edip İbiza’ya gideceğim...''

 

MORALSİZDİ

Meltem Cumbul’dan geçtiğimiz günlerde boşanan Alican Özbaş’ın moralsiz olduğu gözlendi.

 

CUMBUL CEPHESİNDE...

Meltem Cumbul cephesinde ise şu sıralar yeni dizi heyecanı var. Başarılı oyuncu geçtiğimiz günlerde Star TV'nin çok izlenen dizisi 'Muhteşem Yüzyıl' kadrosuna katıldı.

Ünlü oyuncu, dizinin dördüncü sezonunda, Kanuni Sultan Süleyman'ın kız kardeşi, Kara Ahmed Paşa'nın eşi Fatma Hatun'u canlandıracak.

 

CUMBUL'UN KARİYERİ

1969 yılında İzmir'de dünyaya gelen Meltem Cumbul, 1988 yılında İzmir Türk Koleji'nden, 1991'de Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı Drama Ana Sanat Dalı'ndan mezun oldu. Ardından Londra'daki Şekspir Tiyatro Kumpanyası'nda oyuncu olarak çalıştı. Daha sonra kariyerine televizyonda devam ederek Aşağı Yukarı (ATV) ve Nereden başlasak? (Kanal D) programlarının sunuculuğunu yaptı. Bu arada Bay E ve Böcek gibi filmlerde yardımcı rollerde oynadı. 1996'da Sahte Dünyalar televizyon dizisinde başrol oynadı.[reklam]

1997'de televizyonda kendi ismini taşıyan The Meltem Cumbul Show programını başlattı. Bu arada Karışık Pizza, Geboren in Absurdistan ve Anlat Şehrazat Anlat (müzikal) gibi filmlerde başroller aldı.Türk televizyonunda izleyici rekorları kıran Yılan Hikayesi dizisinde başrol oynadı.

Daha sonra Biz Size Aşık Olduk, Beşik Kertmesi ve Gurbet Kadını gibi televizyon dizilerinde rol aldı. Abdülhamit Düşerken filmindeki rolüyle Antalya Film Festivali'nde Altın Portakal ödülünü aldı. Mucizeler Komedisi müzikalinde, Şener Şen'le birlikte rol aldı.

1998 Eurovision Şarkı Yarışması'nda 2. olan Imaani'nin seslendirdiği Where Are You adlı parçayı Seninleyim ismiyle söyleyip klip çekti. 2004 Eurovision Şarkı Yarışması'nda ise yaptığı sunuculukla beğeni topladı. 2008 yılında Aşk Yakar dizisinde rol aldıktan sonra, 2011 yılında Nuri adlı dizide Leyla karakterini canlandırmaya başladı. 2011 senesi 69. Altın Küre Ödülleri töreninde en iyi yabancı film kategorisinde Meltem Cumbul 30 saniyelik kısa konuşmasında 'Yurtta Barış, Dünyada Barış' diyerek barış mesajı verdi.

 

 

KARŞINIZDA MUHTEŞEM YÜZYIL'IN FATMA HATUN'U! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin