Meltem Cumbul'un sürpriz buluşması!

Meltem Cumbul, bir süredir birlikte anıldığı Sırrı Süreyya Önder ile Cihangir'de buluştu.

resim yok
18 Eylül 2013 - 12:16
Magazin

Meltem Cumbul, bir süredir birlikte anıldığı Sırrı Süreyya Önder ile Cihangir'de buluştu.

 

BULUŞMA GÖRÜNTÜLENDİ

Meltem Cumbul ile Sırrı Süreyya Önder buluşmasında neler oldu?

 

İşte detaylar:

 

CİHANGİR'DE

Alican Özbaş'tan geçtiğimiz hafta tek celsede boşanan Meltem Cumbul, önceki akşam arkadaş grubuyla Cihangir'deydi.

Cumbul'un oturduğu masada en dikkat çeken isim ise BDP Milletvekili Sırrı Süreyya Önder oldu.

 

RAHATSIZ OLDU

Bir süredir sık sık bir araya gelen ve adları birlikte anılan Cumbul ile Önder, basın mensuplarını fark edince bir hayli rahatsız oldu.

 

'SİYASET KONUŞMADIK'

Sırrı Süreyya Önder, hemen oturduğu masadan kalkarak mekandan çıktı. Gazetecilerin Meltem Cumbul ile ilgili sorularına:

"Arkadaşlığımız çok eskiye dayanıyor" diyen Önder, ekledi:

 

"Siyasetle ilgili bir durum konuşulmadı."

Gazetecilerin Sırrı Süreyya Önder'le sohbet etmesini fırsat bilen Meltem Cumbul da mekandan çıktı.

 

SORULARI YANITSIZ BIRAKTI

Güzel oyuncu, her zamanki gibi basın mensuplarının sorularını yanıtsız bıraktı.

 

CUMBUL'UN KARİYERİ

1969 yılında İzmir'de dünyaya gelen Meltem Cumbul, 1988 yılında İzmir Türk Koleji'nden, 1991'de Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı Drama Ana Sanat Dalı'ndan mezun oldu. Ardından Londra'daki Şekspir Tiyatro Kumpanyası'nda oyuncu olarak çalıştı. Daha sonra kariyerine televizyonda devam ederek Aşağı Yukarı (ATV) ve Nereden başlasak? (Kanal D) programlarının sunuculuğunu yaptı. Bu arada Bay E ve Böcek gibi filmlerde yardımcı rollerde oynadı. 1996'da Sahte Dünyalar televizyon dizisinde başrol oynadı.[reklam]

1997'de televizyonda kendi ismini taşıyan The Meltem Cumbul Show programını başlattı. Bu arada Karışık Pizza, Geboren in Absurdistan ve Anlat Şehrazat Anlat (müzikal) gibi filmlerde başroller aldı.Türk televizyonunda izleyici rekorları kıran Yılan Hikayesi dizisinde başrol oynadı.

Daha sonra Biz Size Aşık Olduk, Beşik Kertmesi ve Gurbet Kadını gibi televizyon dizilerinde rol aldı. Abdülhamit Düşerken filmindeki rolüyle Antalya Film Festivali'nde Altın Portakal ödülünü aldı. Mucizeler Komedisi müzikalinde, Şener Şen'le birlikte rol aldı.

1998 Eurovision Şarkı Yarışması'nda 2. olan Imaani'nin seslendirdiği Where Are You adlı parçayı Seninleyim ismiyle söyleyip klip çekti. 2004 Eurovision Şarkı Yarışması'nda ise yaptığı sunuculukla beğeni topladı. 2008 yılında Aşk Yakar dizisinde rol aldıktan sonra, 2011 yılında Nuri adlı dizide Leyla karakterini canlandırmaya başladı.

 

2011 senesi 69. Altın Küre Ödülleri töreninde en iyi yabancı film kategorisinde Meltem Cumbul 30 saniyelik kısa konuşmasında 'Yurtta Barış, Dünyada Barış' diyerek barış mesajı verdi.

 

 

CUMBUL'UN ESKİ EŞİ SESSİZLİĞİNİ BOZDU! İŞTE DETAYLAR!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin