Merakla beklenen uzay dizisi The First'ün kadrosuna LisaGay Hamilton da katıldı!

Beau Willimon'ın Hulu için hazırladığı Mars yolculuğu temalı yeni dizisi "The First"ün oyuncu kadrosu şekilleniyor. Sean Penn ve Natascha McElhone'un ardından LisaGay Hamilton da oyuncu kadrosuna dahil oldu.

Volkan Küçükel
19 Ekim 2017 - 15:58
Gündem

House of Cards'ın yaratıcısı Beau Willimon'ın online yayın platformu Hulu için hazırladığı Mars yolculuğu temalı heyecan verici yeni dizisi "The First"ün oyuncu kadrosu şekillenmeye devam ediyor.

THE FIRST OYUNCU KADROSU ŞEKİLLENİYOR

Usta aktör Sean Penn ve Natascha McElhone'u daha önceden kadrosuna katan diziye dahil olan en yeni isim LisaGay Hamilton oldu.

17-10/19/sean-penn.jpg

"THE FIRST" KONUSU

Önümüzdeki sene içinde Hulu ve İngiliz kanalı Channel 4'te ekranlara gelmeye başlaması beklenen ve Willimon'ın senaryosunu kaleme aldığı dizinin hikayesi insanlık tarihinin Mars'a ilk yolculuk görevi ve gezegenlerarası sömürgeleştirmeye yönelik ilk adımları atmanın getirdiği zorluklar üzerinden şekillenecek.

Hikaye sadece görevli astronotlara değil aynı zamanda dünyadaki aileleri ve sevdiklerine de değinecek.

HAMILTON'IN ROLÜNÜN DETAYLARI

Diziye katılan oyuncuların karakterleriyle ilgili bilgiler şimdilik saklı tutulsa da Hamilton'ın, görevi her zaman ilk planda tutan kumandan yardımcısı bir astronotu canlandıracağı belirtiliyor.

17-10/19/natasha-mcelhone.jpg

Geçmiş dönemde House of Cards'ın dördüncü sezonunda dört bölüm yer alan LisaGay Hamilton ile Willimon böylelikle farklı bir projede daha bir araya gelmiş oluyor.

53 yaşındaki Hamilton şu sıralar üç film projesinin çekimlerini tamamladı: Brad Pitt ve Tommy Lee Jones'lu bilim-kurgu gerilimi Ad Astra, Steve Carell ve Amy Ryan'lı Beaufitul Boy ve politik drama The Last Full Measure.

ABC'nin The Practice'i (Rebecca Washington), TNT'nin Men of a Certain Age'i (Melissa) ve Hulu'nun Chance'i (Suzanne Silver) oyuncunun dizi dünyasındaki diğer işleri arasında yer alıyor.

17-10/19/lisagayhamilton.jpg

Willimon'ın yapımcı ortağı Jordan Tappis ile birlikte yürütücü yapımcılığını üstlendiği The First'ün çekimlerine sene sonlarına doğru başlanması planlanıyor.

Dizi; Hulu, Channel 4, IMG ve AG Studios tarafından ortak finanse edilecek.

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin