Merhamet ne zaman sezon finali yapıyor?

Hande Altaylı'nın aynı adlı romanı 'Kahperengi'yle Çarşamba akşamları Kanal D ekranlarında yayınlanan "Merhamet" dizisinin sezon finali tarihi belli oldu.

resim yok
11 Haziran 2013 - 10:15
Magazin

Hande Altaylı'nın aynı adlı romanı 'Kahperengi'den ekranlara uyarlanan ve Çarşamba akşamları Kanal D ekranlarında yayınlanan "Merhamet" dizisinin sezon finali tarihi belli oldu.

 

Sezon finali zamanı

Özgü Namal, İbrahim Çelikkol, Mustafa Üstündağ, Burçin Terzioğlu ve Yasemin Allen'in başrollerinde yer aldığı ve senaryosunu Mahinur Ergun ve Melih Çam'ın kaleme aldığı "Merhamet" dizisi, bu hafta yayınlanacak olan 18. bölümüyle 12 Haziran 2013 tarihinde sezon finali yapacak.

Peki dizide bu hafta neler yaşanacak?

İşte bu hafta yaşanacakların kısa bir özeti:

Narin ve Şadiye’nin zor anları Narin ve Şadiye, karşılarında duran ve elindeki silahını kafasına dayamış babalarını intihar etmekten vazgeçirmeye çalışırlar.

İkilinin bunu başarıp başaramayacağı merakla beklenirken, Necati’nin Hikmet’i kurşunladığı haberi gelir.

Yoğun bakıma alınan Hikmet’in Fırat ve Sermet’e bıraktığı “barışın” vasiyeti, olayları daha da karıştırır.

Şadiye’nin bebeği ne olacak? Dizinin geçmiş paralelinde ise Şadiye’yi zor günler bekler. Karnında bebeğiyle intihar eden Şadiye’ye Narin’in tepkisinin ne olacağı bilinmezken, aynı zamanda bebeğin akıbeti de merak konusu olur. Kardeşini bırakıp İstanbul’a gitmek ise Narin için oldukça zor bir durumdur.

Narin’in İstanbul’a gidip gitmeyeceği, Şadiye’nin bebekten Narin’e bahsedip bahsetmeyeceği de cevap bekleyen sorular.

12 Haziran Çarşamba günü saat 20:00'de Kanal D'de...

[reklam]

Dizi hakkında

 

Narin yalnızca azmi ve başarısı sayesinde bütün zorluklardan, engellerden sıyrılıp, hiçbir destek ve torpil olmaksızın, kendi çabası ve alnının akıyla bir yerlere gelebilmiş genç bir kadın olacaktır. Acımasız ailesinin ve büyük şehrin darbelerine göğüs gerebilmiş, büyük bir kahramandır. Öykü küçük bir kasabada başlar ve İstanbul’a uzanır.

 

Narin’in İstanbul’a geliş hikayesi epey çetrefilli olsa da, her nasılsa İstanbul’da talih yüzüne gülmüş, daha ayağını bastığı gün kafasını sokacak bir yer bulmuştur. İstanbul’da birinci ayın sonuna gelindiğinde ise Narin, sonunda bir iş bulmuş ve ev kirasını ödeyebilecek duruma gelmeyi başarmıştır. Ancak ağlarını örmekte olan kader, onun yolunu yalnız bir burjuva kızı olan Deniz’le kesiştirir ve bu iki kız, o günden sonra birbirine kenetlenirler. Deniz, Narin’i şehir yaşamına, Narin de Deniz’i bir dostluğun sıcaklığına alıştırır. Gel zaman git zaman bu iki kız, ev arkadaşlığından, en yakın dostluğa doğru uzanan bir yolda uzun süre el ele yürür. Yolları ayrılsa da elleri hiç ayrılmaz.

 

Deniz’in kıskanç küçük kardeşi Irmak ise, Narin’e kaptırdığı ablasını geri almaya kararlı, İsviçre’de sürdürdüğü rahat ve lüks hayatından feragat edip İstanbul’a kesin dönüş yapar. Irmak tek başına dönmemiştir. Kolunda bir de yakışıklı, başarılı, banka Genel Müdür Yardımcısı Fırat vardır. Fakat Narin, Fırat’ın eski aşkı olduğunu anlar ve Fırat’ın kendisini tanımamış olmasının acısını günlerce çeker. Bir de yetmezmiş gibi çalıştığı hukuk firması Fırat’ın kredi verdiği karanlık bir adam olan Sermet Karayel’in davasını almış ve konu ile Narin’i görevlendirmiştir. Sermet de geçmişten gelen bir karakterdir. Narin durumun hiç de sandığı gibi olmadığını zamanla anlayacak ve eski aşk küllerinden bir fırtına şeklinde yeniden doğacaktır. Fakat, geçmişin gölgeleri Narin’in peşini bırakacak mıdır?

 

Yeni bölüm fragmanları

 

 

ÖZGÜ NAMAL HANGİ OYUNCU İLE BİRLİKTE GÖRÜNTÜLENDİ?

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin