resim yok
19 Eylül 2012 - 00:00

 

Ünlü oyuncu Beren Saat’in Kanal D’de ocak ayında yayınlanacak olan "Revenge" dizisinin yerli versiyonunda rol alacağı iddia edildi.
 
Kanal D, Ocak ayı için sürpriz bir dizi hazırlığı içerisinde. Aldığımız bilgiye göre D Productions ünlü Amerikan dizisi "Revenge"in yerli versiyonunu çekecek. 
 
“Revenge”in başrolü için ise D Production “Beren Saat’e teklif götürdü. Saat'in Kanal D'de ekrana gelecek olan yeni dizisindeki partnerinin ise Mert Fırat olduğu konuşuluyor.
 
Ancak sosyal medyada Mert Fırat'ın Beren Saat'in partneri olmasına bazı izleyiciler tepki gösterdi. Bir diğer izleyici kitlesi ise Mert Fırat ile Beren Saat'in iyi bir iş çıkartacağını düşünüyor ve Fırat'a destek veriyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin