Mert Fırat ve Melisa Sözen aynı projede!

'Gıcık olduğum karakteri oynuyorum'

resim yok
25 Eylül 2014 - 14:30
Magazin

'Gıcık olduğum karakteri oynuyorum'

Yönetmen İlksen Başarır'la birlikte yazdığı 'Bir Varmış Bir Yokmuş' isimli yeni filminde asi bir rock'çıyı canlandıran Mert Fırat: ''Ozan bir rock solisti... Gıcık olduğum bir karakteri oynuyorum.''


Mert Fırat'ın, yönetmen İlksen Başarır ile birlikte senaryosunu yazıp başrolünü oynadığı 'Bir Varmış Bir Yokmuş' isimli filmin çekimleri tamamlandı.

 

06 ŞUBAT'TA

'Başka Dilde Aşk', 'Atlıkarınca' ve 'Erkek Tarafı' gibi filmleriyle tanınan Başarır'ın yönettiği filmin 06 Şubat'ta vizyona girmesi planlanıyor.

Mert Fırat'ın yanı sıra Melisa Sözen'in başrolünü oynadığı film; duyduğu bir şarkının peşine düşen 'Nehir' ile şarkıyı yapan 'Ozan'ın aşkını konu alıyor.

Filmde; Hare Sürel, Mustafa Uzunyılmaz, Judith Lieberman, Onur Şirin ve Göktay Tosun gibi isimler de rol alıyor.

 

'HEP MASAL ANLATIYORUZ'

Senaryoyu yazarken masallardan yola çıktığını söyleyen Mert Fırat şöyle konuştu:[reklam]

''Benim için anlatı çok önemlidir. Bizim her senaryomuzda ya bir masal ya da bir şiir anlatısı vardır. Kadın erkek ilişkisini ayakta tutmak için birbirimize hep masallar anlatıyoruz. Kendimizi bu masala inandırmak istiyoruz. Filmde, ayrılamadığımız ve kopamadığımız anılarımızı anlatıyoruz. Böylece herkesi geçmiş aşklarına götüreceğiz. Aşkların bünyede bıraktığı izler var.''

Filmde bir rock'çıyı canlandırdığını söyleyen Fırat, sözlerine şöyle devam etti:

''Ozan' bir rock solisti. Bugüne kadar böyle bir karakteri hiç oynamamıştım. Benim sevmediğim karakterlerden biri. Bu adamların cezbedici bir tarafı vardır ama bir yandan da sinir olursun. Gıcık olduğum bir karakteri oynuyorum. Neyi sevmediğimi o kadar iyi biliyorum ki, o yüzden rolü çıkarırken hiç zorlanmıyorum.''

Fırat, filmde yeni yazılmış beş rock şarkısı seslendirdiğini ve ilk kez böyle bir deneyim yaşadığı için heyecanlı olduğunu belirtti.

 

MELİSA SÖZEN İSE...

Filmde 'Nehir' karakterini canlandıran Melisa Sözen ise şöyle konuştu:

''Nehir masallara inanan bir anaokulu öğretmeni. Onu çok sevdim; hem çocuksu bir yanı var, hem de çok rahat. 'Bunu yaparsam ne derler' diye düşünmüyor. Nerede ne yapacağını gayet iyi bilen bir kız.''

 

 

ARAP KADINLARININ EN BEĞENDİĞİ TÜRK OYUNCULAR KİMLER?

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin