resim yok
10 Mayıs 2012 - 00:00

 

"Kuzey Güney" dizisinde Kıvanç Tatlıtuğ'un sevgilisi Zeynep'i canlandıran Merve Boluğur, Beren Saat'in ardından reklam yüzü olduğu Rexona'nın Four Seasons Otel'deki tanıtımına annesiyle katıldı.
500 bin TL aldığı reklamın basın toplantısında bir köşede oturup kızını izleyen Nehra Boluğur, bir ara duygusal anlar yaşadı. İlk kez annesiyle birlikte basının karşısına çıkan Boluğur, bugünlere gelmesinde annesinin çok emeği olduğunu söyledi. O anda Nehra Boluğur duygulanarak ağlamaya başladı. Kızının övgü dolu sözleriyle gururlanan ve göz yaşlarına hâkim olamayan Nehra Boluğur da kızıyla gurur duyduğunu belirterek "Merve Anneler Günü'nü hiç unutmaz. Ben hep sadece çiçek al derim ama o yine de hediyesini alır" dedi. İlk kez bir markanın yüzü olduğunu belirten Boluğur, reklam filmini de “Cape Town’da profesyonel bir ekiple çektiklerini anlattı. Kampanya kapsamında 4 bölgede 8 üniversitede buluşacağı gençlere ter kokusuyla mücadele yollarını ve kişisel bakım konusunda cesaret vereceklerini anlatan Boluğur, "Gençlere mesaj vermekten dolayı mutluluk duyuyorum. Çünkü ben bu işe çocuk yaşta başladım ve bir neslin benimle beraber büyüdüğünü hissediyorum" diye konuştu. 
 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin