resim yok
15 Mart 2013 - 00:00

Merve podyuma çıkıyor...

 

Ünlü oyuncu Merve Boluğur ilk kez Cengiz Abazoğlu defilesi için podyumda.

“Black is Black” defilesi moda tutkunlarını zaman yolculuğuna çıkaracak...

Kuzey Güney dizisinin yıldızlarından güzel oyuncu Merve Boluğur, bugün Mercedes-Benz Fashion Week İstanbul kapsamında gerçekleştirilecek olan 'adL+Cengiz Abazoğlu' defilesinde podyuma çıkacak.

Abazoğlu'nun tarzının kendisine çok yakın olduğunu belirten Boluğur, "İlk kez podyuma çıkacağım için biraz heyecan var. Hem benim hem de ileride çocuklarım için güzel bir anı olacak" dedi.

Yenilikçi, güçlü ve stil sahibi marka adL ve başarılı modacı Cengiz Abazoğlu işbirliği dördüncü sezonunda da tüm hızıyla devam ediyor. Modanın dünyaya açılan penceresi Mercedes-Benz Fashion Week İstanbul’da 15 Mart Cuma saat 18.00′de Karaköy Antrepo da gerçekleşecek adL+Cengiz Abazoğlu “Black is Black” defilesi bütün zarifliğiyle moda tutkunlarını zaman yolculuğuna çıkarıyor.

 

Merve Boluğur fotoğrafları için tıklayın

12-16 Mart tarihleri arasında gerçekleşecek olan, Türk moda endüstrisinin buluşma noktası Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul'da, ünlü tasarımcı Abazoğlu'nun adL için hazırladığı, geçtiğimiz 2,5 yıl boyunca büyük ilgi uyandıran koleksiyonlarının ardından, yeni koleksiyonu "Black is Black" 62 parçadan oluşuyor. Zarafetin ve asaletin başrolü siyah her daim kadını rahat ve şık hissettirecek 1950'ler de hayat buluyor.

Abazoğlu merakla beklenen koleksiyon ile ilgili; "2013- 2014 sonbahar kış koleksiyonumda zarafetin ve asaletin rengi olarak tanımladığım siyah başrolde... Minimal dokunuşlarla şehirli kadının sabahtan akşama kadar geniş bir yelpazede kendini rahat ve şık hissedeceği koleksiyonumda iki parça kombinler ve 1950'li yılların küçük elbiselerine bir yorum kattım. Transparan detaylar, doğal yünlü dokular, özel üretilmiş  krepler, koleksiyonun genelini oluştururken gizemli bir çekiciliğin görüntüsünü yaratmaya çalıştım. Kokteyl ve uzun gece tasarımlarında kontrollü detaylar, çarpıcı diye tanımlayabileceğim bir görüntüye ulaştı. Beyaz , safran, kırmızı , saks, siyaha eşlik eden diğer renkler oldu. Bu yılda her yıl olduğu gibi çok heyacanlıyım " dedi.

 

Kuzey Güney 66. bölüm fragmanı için tıkla
 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin