resim yok
03 Haziran 2011 - 00:00

'Küçük Sırlar' dizisinde oynadığı 'Ayşegül' karakteriyle çok konuşulan Merve Boluğur'un arkadaşları tarafından dünyaca ünlü yıldız Dita von Teese'e benzetildiği ortaya çıktı

 

 

Geçen ay göğüslerine yaptırdığı silikonlarıyla dikkatleri üzerine çeken Merve Boluğur her geçen gün hayran kitlesini arttırmaya devam ediyor. Estetik operasyonundan mutlu olduğunu belirten Boluğur, en vazgeçilmez ihtiyacının da 'kırmızı ruj' olduğunu dile getirdi. Birçok internet sitesinde anketlerde 'En Seksi Oyuncu' seçilen Boluğur, kırmızı ruju, siyah saçları ve bakışlarıyla çevresindekiler tarafından ünlü striptiz dansçısı Dita von Teese'e benzetiliyor.
 
GÜNEŞE ÇIKMIYOR
Dita von Teese'in hayran olduğu kadınların başında geldiğini söyleyen Merve Boluğur, bundan dolayı beyaz teninin bozulmaması için güneşe çıkmadığını, kırmızı rujunu eksik etmediğini ve saçlarını da aynı taradığını belirtti. Boluğur, özellikle kırmızı ruj sürmekten keyif alıyor ve bunu kendine çok yakıştırıyor. Von Teese'in ünlü şovunda kullandığı Martini bardağını Boluğur'a hediye etmek isteyen arkadaşları, güzel yıldıza bu bardakla sürpriz yapmayı planlıyor.
 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin