resim yok
26 Şubat 2014 - 09:10
Magazin

Moral sıfır!

Popçu Murat Dalkılıç tarafından aldatılan Merve Boluğur, günler sonra ilk kez ortaya çıktı.

 

Son dönemde Star TV dizisi Muhtelem Yüzyıl'da karşımıza çıkan ve morali bozuk olan oyuncu, konuşmadı!

 

AYNI GÜN AYNI SEMTTE

Oyuncu Merve Boluğur, sevgilisi Murat Dalkılıç tarafından Uludağ'da manken Seda Canbolat'la aldatıldığını öğrenince sırra kadem basmıştı.

Telefonunu kapatıp ortadan kaybolan oyuncu, günler sonra Nişantaşı City's'de görüntülendi.

Aynı gün manken Seda Canbolat da Nişantaşı sokaklarındaydı.

 

'YÜZÜM GÖRÜNMESİN!'

Morali bozuk olan Boluğur, aldatmayla ilgili soruları yanıtsız bıraktı.

"Neden başınızı kaldırmıyorsunuz?" sorusuna ise "Böyle olması daha iyi, yüzüm görünmesin" yanıtını verdi.

Manken Seda Canbolat ise "O geceyle ilgili konuşmayacağım" dedi.

 

SUS PUS!

Geçtiğimiz haftaya Murat Dalkılıç'ın sevgilisi Merve Boluğur'a ihanet etmesi damga vurdu. Dalkılıç'ın Uludağ'daki konserinden sonra otel odasında manken Seda Canpolat ile verdiği samimi pozlar; basında geniş yer buldu.[reklam]

İhanetin ortaya çıkmasının ardından ise Merve Boluğur; Murat Dalkılıç ile kavga etmiş; hatta iddiaya göre güzel oyuncu, öfkesinden evinin camını penceresini indirmişti.

 

GAZETECİLERDEN KAÇTI

Bu olayın ardından ünlü popçu sessizliğe büründü. Gözlerin çevrildiği manken Seda Canpolat ise önceki akşam Nişantaşı'nda görüntülendi. Arkadaşıyla dolaşırken gazetecileri gören Canpolat, objektiflerden kaçtı. Seda Canpolat, Murat Dalkılıç'la ilgili sorulara ise "Konuşmak istemiyorum" yanıtı verdi.

 

DİZİNDE UYUTMUŞTU

Murat Dalkılıç, geçtiğimiz hafta Uludağ'da verdiği konserinden sonra Seda Canpolat'ın odasında genç modelle böyle görüntülenmişti. Canpolat; popçuyu dizinde uyuturken çektiği kareyi de instagram'da paylaştı.

 

 

MERVE BOLUĞUR'A İHANET ŞOKUNUN DETAYLARI BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin