Meryem 12. Bölüm fragmanı yayınlandı!

Reyting rekorları kıran Kanal D'nin sevilen dizisi Meryem 12. Bölüm fragmanı yayınlandı.

Berfu Gürle
14 Ekim 2017 - 12:23
Yeni Bölüm

Yapımcılığını Erol Avcı, yönetmenliğini Mustafa Şevki Doğan'ın yaptığı dizi Meryem 12. Bölüm fragmanı yayınlandı. Kanal D ekranlarına gelen dizi yayınlandığı gün reytinglere oynuyor. Oldukça iyi oranlarla ekrana gelen dizi Meryem seyirci tarafından oldukça beğeniliyor. Çarşamba günleri saat 20:00'da Kanal D ekranlarında..

Başrollerini Furkan Andıç ve Ayça Ayşin Turan'ın yer aldığı dizinin oyuncu kadrosunda Cemal Toktaş, Açelya Topaloğlu, Bestemsu Özdemir, Serenay Aktaş, Kenan Acar, Uğur Çavuşoğlu, Sema Öztürk, Türkü Turan, Uğur Demirpehlivan, Ayten Uncuoğlu, Beste Kanar, Serhan Onat, Mutlu Güney, Sonat Dursun, Yıldırım Beyazıt, Aydan Kaya, Efsane Odağ, Tekin Temel, Gülden Avşaroğlu ve Necmi Yapıcı yer alıyor.

Meryem 12. Bölüm Fragmanı yayınlandı

Meryem yeni bölümde neler olacak

Reyting rekorları kıran dizi Meryem de 12. Bölümünde Güçlü daha fazla dayanamayacak. Savaş ile Meryem'in açıklayamadıkları aşkı farkedip, Savaş'ı sorgulamaya başlayacak. Gülümserin güçlü'nün annesi olduğu ortaya çıkıcak. Dizide gerçeklerin ortaya çıktığı bir bölüm başlayacak.

Meryem dizisinin konusu

Meryem; Merhametli bir karaktere sahip olan Meryem Akçay oturduğu yerde çok sevilen birisidir. Evlilik planları yaptığı sevgilisiy Savcı Oktay ile mutlu bir hayatın hayalini kurmaktadır. Sevgilisinin yaptığı trafik kazasını üstlenmesiyle Meryem’in hayatı alt üst olur. Bir kişinin ölümüyle sonuçlanan trafik kazasıyla bir katil olarak anılan Meryem için bambaşka bir hayat başlar.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin