Meryem 13. Bölüm fragmanı yayınlandı! Yeni bölümde neler olacak?

Kanal D'nin reyting rekorları kıran dizisi Meryem 13. Bölüm fragmanı yayınlandı. Yapımcısı Erol Avcı, yönetmeni ise Mustafa Şevki Doğan'ın yaptığı, her bölümü büyük bir beğeni ile izlenilen dizinin yeni bölümde neler olacak?

Berfu Gürle
19 Ekim 2017 - 16:49
Yeni Bölüm

Her hafta reytinglerde başarı gösteren dizi Meryem 13. Bölüm fragmanı yayınlandı. Geçtiğimiz bölümde tüm gerçeklerin ortaya çıktığı bir bölüm ekranlara geldi. Yeni bölümde neler olacak? Meryem'in göz yaşı dinmiyor...

17-10/19/meryem-savas.png

Kanal D'nin sevilerek takip edilen dizisi Meryem yayınlandığı ilk günden beri oldukça sıkı takip ediliyor. Başrollerinde Furkan Andıç (Savaş) ve Ayça Ayşin Turan'ın (Meryem) yer aldığı dizinin yeni bölüm fragmanında seyircisini ekran başına kitleyecek.

Meryem 13. Bölüm Fragmanı

 

12. Bölümde gerçekleri öğrenen Meryem yıkılır. Aşık olduğu adam ile arası açılan Meryem yeni bölümde gözyaşlarına hakim olamaz ve yaşadığı acının dinmesini bekler. Hayatında ikinci kez içinin yanarcasına acı çektiğini söyleyen Meryem, Savaş'ı zor affedecek gibi gözüküyor. Savaş ise durumu nasıl düzeltecek? Meryem ve Savaş'ın arasını bozmayı başaran Oktay ise yine işin içinden sıyrılmıştır. Yeni bölüm 25 Ekim Çarşamba Kanal D ekranlarında sevenleri ile buluşacak.

Meryem 12. Bölümde neler oldu? 

Meryem babasının öldürürlmesinden sonra kendisine yeni bir sayfa açmak ister. Hayatın daima ona şansız bir hayat sunduğunu düşünen Meryem, Savaş'a oldukça inanmıştır. Babasının katilini bulmak için yardım eden Savaş'tan hiç beklemediği bir gerçeği öğrenir. Ve Meryem ile Savaş'ın arası bozulur. Savaş'ın sürekli Meryem'in yanında olduğunu farkeden Güçlü bu durumu sorgulamaya başlar. Savaş ise Güçlü'nün bu sorgulamalarıyla kendi içinde düşünmeye başlayacaktır. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin