Meryem dizisi sil baştan!

Evinde yüklü miktarda uyuşturucu ile yakalandıktan sonra hapse giren sinema ve dizi oyuncusu Selim Erdoğan'ın da rol aldığı yeni dizi Meryem, yeniden çekilecek!

Berfu Özlen
02 Mayıs 2017 - 12:30
Gündem

Geçtiğimiz hafta, jandarma ekipleri tarafından düzelenen operasyonda, Marmaris'deki evinde yüklü miktarda uyuşturucu ele geçirilen sinema ve dizi oyuncusu Selim Erdoğan tutuklanmıştı. Erdoğan'ın yokluğu nedeniyle, hali hazırda 4 bölümü çekilen dizi Meryem, yeniden çekilmek zorunda kaldı.

4 bölüm çöpe gitti

Uyuşturucu yetiştirme ve ticari suçlarından tutuklanan Selim Erdoğan, TMC tarafından Mart ayında çekimlerine başlanan Meryem isimli dizide rol alıyordu. Sözcü'nün haberine göre, bölüm başı 7 bin lira alan oyuncunun önemli rollerden birinde olması nedeniyle dizinin prodüksiyonu tamamlanmış 4 bölümü sil baştan tekrar çekilecek.

Yönetmenliğini Mustafa Şevki Doğan'ın yaptığı dizide Furkan Andıç, Ayça Ayşin Turan, Serenay Aktaş ve Açelya Topaloğlu gibi isimler rol alıyor. Çekimlerine yeniden başlanacak dizi için bugüne dek toplam 300 bin lira harcandığı da gelen duyumlar arasında.

Dizinin konusu

Meryem Akça, İstanbul'da bir otoyol girişinde bilet satan bir kızdır. Çok merhametli ve çevresinde herkes tarafından sevilen biri olan Meryem, boş zamanlarında babasının küçük fırınında hamur işleri yaparak ailesine yardımcı olmaktadır. Meryem, kalbini Savcı Oktay'a kaptırmıştır ve ikili evlilik planları yaparken, Savcı ölümlü bir trafik kazasına karışır. Meryem, Savcı'nın isteği üzerine suçu üstlenir ve hapse girer.

Çok beğenilen bir Kore yapımından uyarlanan dizinin yayın tarihi henüz netlik kazanmadı. Gelişmeler için sitemizi takip edebilirsiniz.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin