Meryem Uzerli bilinmeyenlerini anlattı!

'Yeniden aşka hazırım'

resim yok
30 Eylül 2014 - 14:38
Röportaj

'Yeniden aşka hazırım'

Tükenmişlik sendromuna yakalanınca Muhteşem Yüzyıl'dan ayrılan, ardından da kızının babası Can Ateş tarafından terk edilen Meryem Uzerli, Berlin sokaklarında ELLE dergisi için poz verdi: ''Eski hayatıma döndüm. Ünlü olmak gerçek hayat değil. Yeniden aşık olmaya hazırım.''


Türkiye, Meryem Uzerli'yi 'Muhteşem Yüzyıl'daki rolüyle tanıdı. Ama kocaman gülümsemesiyle ve pozitif enerjisiyle sevdi. Ülkeyi ani bir kararla terk etmesiyle gündeme adeta bomba gibi düşen Uzerli'yi 'gerçekten' tanımak için ELLE dergisi Berlin'e gitti ve ELLE Ekim sayısı için çok keyifli bir röportajla geri döndü!
 
Türkiye'den Berlin'e döndüğünde nasıl bir hayata başladın?

 
Bir süre, uzun bir süre kendimi dinledim. Zaten hamileydim. Evdeydim, bisiklete bindim, arkadaşlarımla buluştum. Normal şeyler.
 
Dinledim derken, kendini mi dinledin? Hayatınla ilgili sorular mı sordun?

 
Kendime çok sorular sormadım aslında. Evde oturdum ve düşündüm. Hay Allah, bir sürü olay üst üste geldi... Hepsini kabul ettim. Ve bunları kabul ettiğim için de çok düşünemedim. Sadece her gün uyandım ve kendime ''Bugün sana ne iyi gelecek?'' diye sordum. Yürüyüş yaptım. Arada arkadaşlarımla buluştum. Aylarca süren hamilelik döneminde çok kendimle kaldım.

Zaten Türkiye'ye gelmeden önce kendi kendine bir hayatın vardı değil mi?
 
Tabii ki vardı.
 
Yani o yüzden alışkınsın, kendi başına olan bir insansın aslında.
 
Evet aynen. Ben çok kalabalık bir ortam içinde olmadım. Tabii ki çok arkadaşım var ama...

 


 
Berlin'de eski hayatına döndün aslında.

 
Aynen, eski hayatıma döndüm. Yeni bir ev buldum, taşındım. Daha aydınlık bir ev. Hemen hemen aynı semt, aynı yerde.

 

'BERLİN'DE KİMSE BENİMLE İLGİLENMİYOR'

İstanbul'a gelmeden önce nasıl bir hayatın vardı?
 
Televizyonda işlerim vardı, tiyatro yaptım. Filmler çektim. Arkadaşlarımla ilgilendim.[reklam]

Yani oyuncu olarak Almanya'da bir deneyimin vardı?
 
Tabii, tiyatroda çalıştım ve de filmler çektim.
 
Türkiye'ye gelip de birdenbire üne kavuştuğunda zorlandın mı?
 
Yok zorlanmadım.
 
Nasıl hissettin?
 
Diziyi çekmeye başladık. Ben alışkın olduğum gibi sokağa çıktım. Her yerde yürüyüşe çıkıyordum. Önce hiç kimse bana bakmadı. Dizi yayınlandıktan sonra her gün daha fazla kişi beni tanır oldu. Sadece bunu fark ettim. Tabii ki özgürlüğüm biraz daha kısıtlandı, bunu hissettim. Ama zaten bu, ünlü müyüm ünlü değil miyim, meselesi beni çok ilgilendirmiyor. O yüzden fazla zorlanmadım. Ben ünlü müyüm?

 

'BAZI İNSANLAR ÜNLÜ OLMAK İÇİN ÇABALAR'

Bu insanlar için ünlü olmak neden önemli, onu bilmek lazım. Mesela bir gün Bebek'te bir kafede otururken, bir çocuk geldi yanıma ve oyuncu olmak istediğini söyledi. Ve benim kadar ünlü olabilmek için ne yapabileceğini öğrenmek istedi. Ben de ''Oyuncu mu, ünlü mü olmak istiyorsun?'' diye sordum. Cevabı ''Ben ünlü olmak istiyorum'' oldu. ''Bunun için sana bir yol gösteremem'' dedim. Çünkü ben sadece oyuncu olmak istemiştim. Ünlü olmak değil. Benim için ünlü olmak önemli değil.  Neredeyse bir senedir Berlin’de yaşıyorum. Kimse benimle ilgilenmiyor. Bazen Türk bir taksiciye denk gelirsem beni tanıyor. Fotoğraf çektirmek istiyor. O kadar.

 

'GÜÇLÜ BİR KARAKTERİ OYNAMAK GÜZEL DUYGU'

Ve bu seni üzüyor mu?
 

Yok. Böyle bir şey beni hayatta üzmez. Çok mutluyum. Ünlü olmak gerçek hayat değil. Tabii ki işimi yaptığım için mutluyum. İnsanlar işimi beğeniyor. Beni kişilik olarak seviyorlar. Galiba bendeki enerjiyi hissediyorlar. Benim kalbimi hissediyorlar. Dizide güçlü bir karakteri oynadım. Tabii ki güzel bir duygu. Çaba sarf ettim, çalıştım. Birisi işini beğendiğinde tabii ki sen de iyi hissedersin. Beni mutlu eden bu, ünlü olmak değil.

Dün için yaşayan bir insan olmadığını söyleyebiliriz?
 
Aynen.

 

 

MERYEM UZERLİ'DEN INSTAGRAM'I SALLAYAN KÜVET POZU!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin