Meryem Uzerli kapanıyor mu?

Meryem Uzerli kapanıyor mu? Olay pozlar!

resim yok
14 Ekim 2014 - 10:32
Magazin

Olay pozlar!

Meryem Uzerli'nin kapüşonlu pozları Instagram'ı salladı.

Araplar'ın hayran kaldığı bu karelerin altına 'Kapanmaya mı karar verdin?' sorusu yağdı.

 

INSTAGRAM'I SALLADI

Canlandırdığı Hürrem Sultan rolüyle Türkiye kadar Arap dünyasında da çok sevilen Meryem Uzerli, dün Instagram hesabına koyduğu fotoğraflarla gündem yarattı.

Uzerli'nin fotoğrafları Arap hayranlarının da dikkatini çekti.

 

'BAŞÖRTÜ' SORULARI

Siyah kapüşonlu kıyafetiyle objektiflere poz veren Uzerli'nin bu fotoğrafları, deyim yerindeyse Instagram'ı salladı.

Meryem Uzerli'nin takipçileri fotoğrafın altına ''Çok yakışmış, cennetten gelen güzellik'' gibi yorumlarda bulundu. Uzerli'nin kareleri kısa sürede on binlerce kişi tarafından beğeni aldı.

 

Kapüşonun başörtüsünü anımsattığını düşünen bazı takipçileri ise Uzerli'ye "Kapanmaya mı karar verdin?" şeklinde mesajlar attı.

Alman oyuncu da bu sorulara ''Pazar modum'' diyerek açıklama yaptı.

 

YAKINDA DÖNECEK

Bu arada iş adamı Can Ateş'ten olan kızını Almanya'da dünyaya getiren Meryem Uzerli'nin yeni sezonda 2 milyon dolarlık bir anlaşmaya imza attığı söylense de henüz ortada bir proje görünmüyor. Ancak Uzerli'nin Türkiye'ye geleceğine kesin gözüyle bakılıyor.[reklam]

BiRLiKTE TATiL

Geçtiğimiz günlerde kızının babası Can Ateş'le yeniden görüşmeye başladığını açıklayan güzel oyuncunun, eski sevgilisiyle önceki gün İtalya'ya gittiği iddia edildi.

Toscana bölgesinde kızlarıyla keyifli birkaç gün geçirdikleri söylenen Uzerli ve Ateş için ''Yeniden birlikte olacaklar'' yorumları yapıldı.

 

MERYEM'İN POZLARI PR ÇALIŞMASI

Hürriyet'in magazin yazarı Cengiz Semercioğlu Meryem'in verdiği peçeli pozların, muhafazakarlaştığı için değil, söz konusu projenin imza töreni öncesi Arap izleyicisi için hazırlanmış bir halkla ilişkiler çalışması olduğunu yazdı.

 

42 GARANTİ BÖLÜM İÇİN İMZA ATACAK

Semercioğlu 12 Eylül'de yazdığı bir yazısında da projenin detaylarıyla ilgili bilgi vermişti. İşte o yazıdan bir bölüm:

"Arap yatırımcılar, Meryem Uzerli'yle yaptıkları anlaşmayı büyük bir şova dönüştürmeye karar verdi. Meryem'i Dubai'de ağırlayacaklar ve tüm dünya basınının önünde görkemli bir imza töreni düzenleyecekler. Bu törene Türk gazetecilerin dışında Türk dizilerinin ilgi gördüğü, Balkanlar'dan, Rusya'dan, Latin Amerika'dan ve Arap dünyasından gazeteciler de davet edilecek. Ve bu törende Meryem Uzerli, 42 bölüm garanti olmak üzere yeni dizisinin imzasını atacak.

 

TARİHİ İMZA

Bu bir tarihi imza. Çünkü bu imza sonrasında televizyon sektöründe Arap - Türk ortak yatırımları büyük hız kazanacak"

 

 

MERYEM UZERLİ BİLİNMEYENLERİNİ ANLATTI!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin