resim yok
28 Kasım 2011 - 00:00

 

Meryem Uzerli, Marie Claire için objektif karşısına geçti.
Almanya’dan Türkiye’ye gelince bütün hayatı değişen biri MeryemUzerli. Başrolünü Halit Ergenç’le paylaştığı ‘Muhteşem Yüzyıl’ adlı dizide canlandırdığı ‘Hürrem’ karakteriyle beğeni topluyor. Güzel oyuncu hayatının merak edilen yanlarını Marie Claire Dergisi’ne anlattı: 
 
*** Yurtdışından biri geliyor, Türkiye’ye yerleşiyor ve hayatı bir anda değişiyor, meşhur oluyor. Aslında şu anki durumumla ve ne hissettiğimle ilgili pek bir şey söyleyemiyorum. Çünkü ‘Muhteşem Yüzyıl’ı izlerken bile kendi kendime, “Ne tatlı bir oyuncu, güzel olmuş” diyorum, yani yabancılaşıyorum kendime. Ben Meryem olarak bakıyorum bütün bu olanlara. Hürrem başka bir kadın, o ben değilim.
 
HÜRREM BENİM İÇİN HEDİYE
 
 
*** Değişik tepkiler alıyorum. Bazı insanlar mesafeli davranıp beni sadece dışarıdan izliyor, bazılarıysa boynuma atlıyor. Bir gün bir kadın yanıma gelip Türkçe’min çok kötü olduğunu söyledi. Ondan sabırlı olmasını istedim. “Umarım birkaç sene sonra yine karşılaşırız ve o zaman sular seller gibi Türkçe konuştuğumu görürsünüz” dedim.
*** Hürrem rolünü almam bence bir kader. Hayatım boyunca bir çok seçmeye girdim, genelde son ikiye kaldım ama diğer oyuncuyu seçtikleri oldu. Hayatımdaki birçok şeyin yüzde 99’u olmamıştır. Benim için çok önemli ve güzel bir hediyedir Hürrem’i oynamak.
 
*** Aşkla ilgili felsefem sadece belli bir kişi için savaş vermek değil, aşkın kendisi için savaş vermektir. Çünkü aşk benim için özgürlüktür. Eğer bir insan benim yanımdaysa, o da özgür bir insan olduğu için yanımdadır. Yanımda olmak istemiyorsa, kendince sebepleri vardır ki gider.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin