resim yok
05 Temmuz 2014 - 11:26
Magazin

Acun Ilıcalı 'Meryem Uzerli'nin peşinde!

Meryem dönüyor!


Tükenmişlik sendromu nedeniyle 'Muhteşem Yüzyıl'ı bırakıp Almanya'ya giden Meryem Uzerli, önümüzdeki sezonda yeniden Türk seyircisinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor

 

KIZIYLA GELİYOR

Hürrem Sultan'ı canlandırdığı 'Muhteşem Yüzyıl' dizisinden tükenmişlik sendromu yaşadığı için apar topar ayrılıp Almanya'ya giden Meryem Uzerli, geri dönüyor!

Geçtiğimiz Şubat ayında Can Ateş'ten Lara adını verdiği bir kız bebek dünyaya getiren Uzerli, yeni sezondan itibaren kızıyla birlikte İstanbul'da yaşamaya başlayacak.

 

ILICALI İLE ANLAŞTI

Almanya'ya döndükten sonra birçok dizi ve reklam filmi teklifleri alan ama bunların hepsini geri çeviren Meryem Uzerli'yi kandırmayı başaran isim ise Acun Ilıcalı oldu.[reklam]

Uzerli'nin yeni sezonda, Ilıcalı'nın sahibi olduğu TV8'de ekranlara döneceği öğrenildi.

 

SIR GİBİ...

Güzel oyuncunun nasıl bir programda yer alacağı ise sır gibi saklanıyor.

 

DEDİKODULARA GÖRE...

Uzerli'ye 'Yetenek Sizsiniz' ve 'Rising Star' seçeneklerinin sunulduğu ve Uzerli'nin 'Yetenek Sizsiniz'de yer almak isterse Hülya Avşar'dan boşalan jüri koltuğuna oturacağı da dedikodular arasında.

 

 

MERYEM UZERLİ NE YAPSA ONDAN VAZGEÇEMİYOR! DETAYLAR!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin