Meryem Uzerli'den sonra Muhteşem Yüzyıl setinde neler yaşandı?

Ayşe Hatun, Meryem Uzerli'nin ardından sette yaşananları anlattı.

resim yok
14 Haziran 2013 - 09:45
Magazin

Ayşe Hatun, Meryem Uzerli'nin ardından sette yaşananları anlattı.

Muhteşem Yüzyıl'ın Şehzade Mustafa'nın gözdesi Ayşe Hatun'u Serenay Aktaş Kenan Erçetingöz ile Yüz Yüze programına katıldı.  

Güzel oyuncu ayrıca Meryem Uzerli'nin ardından sette neler yaşandığını anlattı.

"HATİCE SULTAN ÖLDÜ"

Aktaş ilk olarak dün akşam yayınlanan bölümün son sahnesinde içtiği zehirin etkisiyle Kanuni Sultan Süleyman'ın kollarına yığılan Hatice Sultan'ın öldüğünü;

''Evet, dün akşam ki bölümde Hatice Sultan öldü'' diyerek açıkladı.

"SETTE MERYEM UZERLİ KONUŞULMUYOR"

'Tükenmişlik Sendromu' nedeniyle Muhteşem Yüzyıl dizisinden ayrılan Meryem Uzerli'nin ardından sette yaşananları ise Serenay Aktaş şöyle anlattı:

''Hürrem olayı biraz karışık. Biz oyuncular olarak görmedik, duymadık, bilmiyoruz durumundayız.  Olanlar arka planda biliniyor biz bir şey bilmiyoruz. Bizim set gerçekten çok farklı bir set.

Bu konu hiç konuşulmuyor. Yorum yapan dahi yok. Dışardan konuşan başka oyuncular, insanlar var tabii ama biz kendi aramızda bu konuyu konuşmuyoruz.''

BUNA YORUM YAPMAM

Lisanslı futbolcu olan ve 1207 Antalyaspor'da forvet oynayan ve oyunculuk yapan Seranay Aktaş yaşlanmış haliyle Hürrem'i Vahide Gördüm'ün oynayacağını doğruladı.
[reklam]
Vahide Gördüm'ün aksansız Türkçe konuşmasının yadırgandığı yorumuna ve o role yakışıp yakışmayacağı sorusuna Aktaş 'Vahide Gördüm'ü çok seviyorum. Meryem'i de çok seviyorum. Buna yorum yapmam. İlk aklıma benim de Vahide Gördüm geldi. Bence o role olur' dedi.

Dizide neler oldu?

Meryem Uzerli'nin diziden olaylı bir şekilde ayrılmasının ardından B planını devreye sokan dizi ekibi yeni sezonda Hürrem'i yaşlandırma kararı almış ve Uzerli'nin yerine Vahide Gördüm'ü getirmeye karar vermişti.

Yayınlanan son 2 bölümde ise Hürrem kayıplara karıştı. Ta ki son bölümün son sahnesine kadar. Son sahnede Hürrem'e hayat veren dublör arka plan görüntüsüyle ekrana geldi. Ekranda duyulan ses ise Vahide Gördüm'e aitti.

Hatice Sultan'ın intihar sahnesi de izleyenleri ekrana kilitledi.

Padişah Sultan Süleyman, Hürrem'in kaçırılmasında kız kardeşi Hatice Sultan'ın etkisi olduğunu öğrenince ısrarla üzerine gitti. Hatice Sultan, ağabeyi Sultan Süleyman'ın karşısında duygusal bir konuşma yaparak zehirle intihar etti.

Şimdi dizinin izleyenleri merakla bir sonraki bölümde neler yaşanacağını bekliyor.

 

 

YENİ HÜRREM ORTAYA ÇIKTI! DETAYLAR VE VİDEO BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin