Meryem Uzerli'den Türkiye'ye dönüş kararı!

Meryem Uzerli'nin Berlin'deki tedavisi sona erdi.

resim yok
15 Temmuz 2013 - 10:45
Magazin

Meryem Uzerli'nin Berlin'deki tedavisi sona erdi.

Muhteşem Yüzyıl'ın 'Hürrem Sultan'ı Meryem Uzerli 2.5 yıl oynadığı diziyi Mayıs'ta terk edip doğduğu yer olan Almanya'nın başkenti Berlin'e gitmişti.

'Tükenmişlik Sendorumu'na yakalandığını söyleyen Meryem Uzerli'nin Berlin'deki tedavisi sona erdi.

 

Hayranlarına mesaj

Meryem Uzerli, sosyal paylaşım ağı Facebook’ta hayranlarına şunları yazdı: “En yakın zamanda sizinle olacağım.”

Tatil için dönüyor!

Meryem Uzerli yeni bir dizide oynamak için değil, sevgilisi Can Ateş ile Bodrum'da tatil yapmak üzere Türkiye'ye gelecek.

Teklifler gelmeye devam ediyor

Eylül ayında başlayacak olan yeni yayın dönemine hazırlanan yapımcı firmalar, projelerinde oynaması için Meryem Uzerli’yi ikna etmeye çalışıyor. Ancak güzel oyuncunun Türkiye’ye ve setlere dönmek için bir dizi şartı olduğu öğrenildi.

Uzerli’nin en önemli şartı tabii ki alacağı ücret. ‘Muhteşem Yüzyıl’dan bölüm başına 12 bin 500 euro kazanan Uzerli, şimdi bölüm başına 25 bin euro istiyor.

 

Ünlü oyuncunun diğer bir şartı ise haftada sadece 4 gün çalışmak.

Güzel oyuncunun şartları arasında sezon boyunca 20 bölümden fazla çalışmak istemediği de var. Türkiye’de diziler ortalama 90 dakika çekiliyor. Bu da oyuncuların haftada 6 gün gece gündüz çalışmasına neden oluyor. Ayrıca diziler bir sezonda ortalama 30 bölüm çekiliyor.
[reklam]
Uzerli'nin kariyeri

12 Ağustos 1983 tarihinde, 4 çocuklu bir ailenin en küçük ve ikinci kızı olarak Almanya Hessen'in Kassel Şehri'nde Türk babadan ve Alman anneden dünyaya gelmiştir. İlerleyen yaşlarında Hamburg'a yerleşmiş ve Schauspiel Studio Frese'de oyunculuk ve tiyatro eğitimi almıştır.

Genç oyuncu 8 ay süren seçmeler sonrasında Meral Okay‘ın yazdığı Timur Savcı’nın yapımcılığını yaptığı 2011 yılının dizilerinden olan "Muhteşem Yüzyıl" dizisinde Hürrem Sultan rolünü canlandırmaya başladı. Uzerli, aynı zamanda Almanya'da birçok dizide ve birçok filmde rol almış bir oyuncudur. Ana dili Almanca olan genç oyuncu, aynı zamanda iyi derecede İngilizce biliyor. Türkçesi ise son döneme kadar oynadığı Muhteşem Yüzyıl dizisinde canlandırdığı Hürrem Sultan'a paralel olacak kadar gelişmiştir.

Timur Savcı'nın yapımcılığını üstlendiği ve senaryosunu Meral Okay -ölümünün ardından Yılmaz Şahin- 'ın yazdığı Muhteşem Yüzyıl adlı diziye bir Hürrem Sultan seçmek için Türkiye'de bütün oyuncu ajansları, bütün tiyatro kurslarından oyuncular seçilerek onlar arasında eleme yapılmıştır. Uzerli, aralarından en uygunu görüldü ve Almanya'dan çağırılarak Hürrem Sultan rolünü üstlendi.

 

 

BEREN SAAT'TEN MERYEM UZERLİ'YE ÇAĞRI! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin