resim yok
29 Nisan 2013 - 00:00

En İyi Dram Dizisi Kadın Oyuncu ödülünü alan Meryem Uzerli, Antalya'da isyan etti.

Meryem Uzerli Antalya'da isyan etti

Antalya Televizyon Ödülleri'ne, Muhteşem Yüzyıl'daki Hürrem Sultan rolüyle En İyi Dram Dizisi Kadın Oyuncu ödülünü alan Meryem Uzerli'nin dizi sürelerine isyanı damga vurdu:

 

"Türkiye'de dizilerin 110-120 dakika olması manyaklık!"

Hürrem Sultan rolüyle En İyi Dram Dizisi Kadın Oyuncu ödülünü almayı başaran Meryem Uzerli ödülünü alırken şunları söyledi:

"SÜRELERİ 45 DAKİKAYA İNDİRİN"

"Türkiye'de diziler çok uzun bu da manyaklık!. 100 dakika, 110 dakika, 120 dakika bir dizi. Hayatta öyle bir iş yok! Lütfen bütün kanallara söylüyorum, dizi sürelerini 60, 50, 45 dakikaya indirin. Hepimiz mutlu olalım, çünkü ben hiç mutlu değilim!"

Uzerli'nin ödülüyle ilgili olarak söylediği "Ben 3 yıldır bu ödülü bekliyordum. Artık bu ödülü bana layık gördünüz" sözleri ise salonda kahkahalara neden oldu.

[reklam]
SEVGİLİSİNDEN İLGİNÇ TEBRİK

Antalya Belediye Başkanı Mustafa Akaydın'ın ismini söylemesi üzerine, ödülünü almak için masasından kalkan Meryem Uzerli'nin sevgilisinin yaptığı hareket dikkat çekti.

Uzun süredir birlikte olduğu sevgilisi Can Ateş, Meryem Uzerli'yi ayağa kalktığı sırada poposuna vurarak tebrik etti. Can Ateş'in bu hareketi çok konuşuldu.

 

İşte geceden görüntüler ve Uzerli'nin olay yaratan sözleri

 

 

MUHTEŞEM YÜZYIL'A BİR SÜRPRİZ TRANSFER DAHA! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin