Meryem Uzerli'nin olaylı gecesi!

Bir partiden çıkarken yüzünü gizleyen Uzerli'nin kapıya sıfır yanaştırdığı VIP minibüsü de kavga çıkardı!

resim yok
08 Aralık 2014 - 10:06
Magazin

Meryem Uzerli'yi alkol çarptı!

 

Neden kavga çıktı?

 

Meryem krizi!

Babaannesinin vefatının ardından İstanbul'a gelen Meryem Uzerli, önceki gece ortalığı karıştırdı.

 

OLAYLI GECE!

Bir partiden çıkarken yüzünü gizleyen Uzerli'nin kapıya sıfır yanaştırdığı VIP minibüsü de kavga çıkardı!

Ocak ayında çekimlerine başlanacak yeni dizisi için İstanbul'a geri dönüş yapacak olan Meryem Uzerli, alışma turlarına başladı. Babaannesinin vefatının ardından İstanbul'a gelen Uzerli, önceki akşam Mirgün Cabas'ın eşi Tuba Ünsal için verdiği sürpriz yaş günü partisine katıldı. İçeride arkadaşlarıyla keyifli anlar geçiren Meryem Uzerli, mekan çıkışında ortalığı karıştırdı.

 

ANLAMSIZ KAÇIŞ!

Gazetecilerin görüntü almaması için VIP minibüsünü Karaköy'deki mekanın kapısına sıfır yanaştıran ünlü oyuncu, kriz çıkardı. Aynı partide bulunan Hande Ataizi'nin eşi Benjamin Harvey, minibüs yüzünden mekandan çıkmakta zorlandı. Harvey ile minübüsün şoförü arasındaki tartışmayı Ataizi yatıştırdı. Bu olaydan birkaç dakika sonra ise kapıda Meryem Uzerli belirdi. Alkollü bir şekilde görüntü vermek istemeyen Uzerli, kapüşonlu montuyla yüzünü sakladı. Alman oyuncu, korumalar eşliğinde bindiği minibüsünde ise görüntü vermekten kurtulamadı.

 

BENJAMİN'İN YOL KAVGASI

Benjamin Harvey, Uzerli'nin minibüsü yüzünden kaldırımda yürüyemedi. Çılgına dönen ABD'li gazeteci, şoföre bağırarak ''Aracı hemen buradan çekeceksin'' dedi.[reklam]

HER ŞEY GÜZEL BAŞLADI

Meryem Uzerli; Tuba Ünsal, Hande Ataizi ve Emre Kareyel gibi isimlerle partide böyle poz verdi. Bu kare çekildikten yarım saat sonra Uzerli'nin şoförüyle Ataizi'nin eşi arasında tartışma yaşandı.

 

KAPÜŞONLU KAMUFLAJ

Bir şoför ve bir yakın korumanın eşlik ettiği Meryem Uzerli, mekan çıkışı kriz yarattı. Kapüşonuyla yüzünü saklayan Uzerli, kapıya sıfır yanaştırdığı minibüsüyle de diğer müşterilerin tepkisini çekti.

 

CAN'DAN NİSPET

Meryem Uzerli, Karaköy'deki bir mekanda eğlenirken; eski sevgilisi Can Ateş de 5 dakikalık uzaklıktaydı. Sosyetik işadamı, Nişantaşı'ndaki bir mekanda 2 güzelle birden keyif çattı. Eğlendiği güzellerle aynı karede görüntülenmek istemeyen Ateş'in halleri, 'Meryem'e nispet turunda' dedirtti.

 

 

MERYEM UZERLİ'YE SÜRPRİZ PARTNER ADAYI! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin