resim yok
22 Eylül 2011 - 00:00

 

Kanal d'nin fenomen dizisi Öyle Bir Geçer Zaman Ki, nefes kesen bir bölümle ekranlardaydı.
 
Dizinin dün alşam yayınlanan bölümünde;         
 
Ali Kaptan, Mustafa’yı almak için Cemile’nin evine geldi. Ancak, Ali Kaptan’ın beklenmedik teklifi bütün aileyi şoke etti.     
 
En son bir otel odasından belalıları tarafından götürülen Ekber, geçen zaman boyunca ortalarda gözükmemişti. Yıllar sonra Caroline'in karşısına çıktı ve onu yine kirli işlerine ortak etmeye çalıştı.
 
Artık Ekber'le iş yapmak istemeyen Caroline bu teklife hayır dedi. Bunun üzerine deliye dönen Ekber, küvette köpük banyosu yapan Caroline'e tecavüz etmeye çalıştı, Caroline karşı koyarak küvetten kaçmayı başardı. Ekber onun peşinden gitmeye çalışırken sabuna basıp düştü ve öldü.
 
İnci Hoca'ya benzerliğiyle dikkat çeken Jale Mete'ye karşı bir adım daha attı.
 
Sahne sonrasında soluğu kuliste alan Jale, emrivaki programıyla Mete'yi dansa götürdü. Mete duşunu aldıktan sonra çıkmak için hazırlandı, ama Jale Mete'nin gömleğini beğenmediğini bahane ederek, onu karşısında üzerini değiştirmeye ikna etti. Bu durumdan oldukça rahatsız olan Mete, Jale'nin kendisine yakınlaşmasına izin vermedi.
 
Aylin ve Soner arasında yine duygusal dakikalar yaşandı. Aylin, Soner'in yanından bir dakika bile ayrılmamasını isterken, Soner onu nasıl uzaktan uzağa izlediğini itiraf etti.
 
Yıllar önce Berrin'i ardında bırakarak yurtdışına giden Ahmet, aftan yararlanarak Türkiye'ye döndü.
 
Ali Kaptan’ın sağlık problemlerinin sanıldığından daha ciddi olduğu ortaya çıktı.  Mete, babasına hiç beklemediği bir anda yardım eli uzattı ve onu derinden etkiledi.
 
Baba-oğul arasında sular ilk kez bu kadar sakindi.
 
Dizinin final sahnesinde ise Ekber'in ölümü ile rahat bir nefes alan Caroline Türkiye'ye döndü ve solupu Cemile'nin evinde aldı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin