Midnight Texas 2. sezon onayı alır mı?

Ekranların yenilerinden Midnight Texas 2. sezon onayı alır mı? Charlaine Harris'in kaleme aldığı kitap serisinden ekranlara uyarlanan Midnight, Texas ekran macerasına geçtiğimiz hafta başladı. Peki reytingler nasıl çıktı?

Volkan Küçükel
31 Temmuz 2017 - 20:40
Reyting

Bir dönem HBO ekranlarını kasıp kavuran True Blood dizisinin uyarlandığı kitap serisinin yazarı Charlaine Harris'in kaleme aldığı bir diğer kitap serisinden ekranlara uyarlanan "Midnight, Texas" ekran macerasına geçtiğimiz hafta başladı.

YAZ DÖNEMİNİN İDDİALI DİZİSİ: MIDNIGHT, TEXAS

İlk sezonu için 10 bölümlük sipariş verilen dizinin başlangıçta sezon ortası dönemde prömiyerini gerçekleştirmesi bekleniyordu. Ancak yayıncı kanal NBC'nin aldığı karar sonucunda dizinin ilk sezonu yaz dönemine kaydırıldı. Bu durum ilk etapta iyiye işaret olmasa da son dönemde ulusal kanalların yaz dönemine daha fazla önem vermeye ve bu dönemde daha iddialı yapımları ekranlara sürmeye başladığı unutulmamalı.

François Arnaud, Dylan Bruce, Parisa Fitz-Henley, Arielle Kebbel, Jason Lewis, Peter Mensah, Sarah Ramos ve Yul Vázquez gibi isimleri oyuncu kadrosunda bulunduran Midnight, Texas geçtiğimiz hafta 24 Temmuz Pazartesi akşamı ekran macerasına başladı.

17-07/31/midnight-texas-2-sezon-onayi-alir-mi.jpg

Peki dizi, yaz döneminde yeterli izlenme oranlarını yakalayıp 2. sezon şansını yakalayabilir mi?

MIDNIGHT, TEXAS KONUSU

Hikayesi; Texas'ın gözlerden uzak ve hiçbir şeyin göründüğü gibi olmadığı kasabası Midnight'ta geçen dizide normal olmanın garipsendiği ve göze battığı bir yerleşim yerine yolculuk yapıyoruz. Gözlerden uzak bu kasaba aynı zamanda dünyanın her yerinden gizlenme ihtiyacı duyan insanlar için de adeta bir cennettir. Vampir, cadı ve medyum gibi birçok farklılığı barındıran Midnight'ta yaşam sürenler, kendi geçmişlerinden ve dışardan gelen baskıları savuşturmak için aralarında güçlü bir bağ oluşturmuşlardır.

MIDNIGHT, TEXAS REYTİNGLERİ

Niels Arden Oplev'in yönetmen koltuğunda oturduğu pilot bölümüyle 24 Temmuz'da ekranlara gelen dizi, ilk bölümüyle izlenme oranlarında 18-49 yetişkin yaş kategorisinde 0.9 reyting oranı ve 3.571 izleyici rakamlarını elde etti.

17-07/31/midnight-texas-dizisi.jpg

Dizi, ilk bölümüyle çok yüksek izlenme rakamları yakalayamamış olsa da yaz dönemi ve NBC kanalı için tatminkar bir başlangıç yaptığını söylemek mümkün. Final reytinglerine bakıldığında günün en çok izlenen dizisi olduğu görülüyor.

İlk bölüm için gelen olumlu eleştiriler de göz önüne alındığın da dizinin 2. sezon onayı için umut verdiği söylenebilir. Midnight, Texas, önümüzdeki birkaç bölümden çıkan reytinglerde istikrar yakalayabilirse bizlere daha çok hikaye anlatacak gibi...

"Midnight, Texas" fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin