Miley Cyrus fena yakalandı!

Miley Cyrus yeni aşkı ile ilk kez!

resim yok
31 Aralık 2013 - 09:36
Magazin

Miley Cyrus yeni aşkı ile ilk kez!

Miley Cyrus fena yakalandı!


Yılı ardı ardına gelen skandallarla tamamlamak üzere olan Miley Cyrus, hakkındaki son dedikoduyu dolaylı yoldan da olsa doğruladı.

 

İLK KEZ GÖRÜNTÜLENDİ

Nişanlısı Liam Hemsworth ile yollarını ayıran çılgın şarkıcı Miley Cyrus, yeni aşkı Kellan Lutz ile ilk kez görüntülendi.

Bir aydır birlikte olan ikili, Britney Spears'ın Las Vegas'taki gösterisini el ele dudak dudağa izledi.

İkisinin bu hallerini görenler aşk yaşadıklarına ilişkin söylentilerin doğru olduğu konusunda hemfikir oldu.

 

YALNIZ BIRAKMADI

Cyrus, Britney Spears'ın Las Vegas'taki şovuna başladığı ilk gecede meslektaşını yalnız bırakmadı.

Ardından da düzenlenen partiye katıldı.

O partide, Alacakaranlık serisinin oyuncularından olan Kellan Lutz ile yakınlığı gözlerden kaçmadı.

 

KESİNLEŞTİ!

Cyrus bu şekilde haklarındaki dedikodulara da son noktayı koymuş oldu.[reklam]

CYRUS'UN KARİYERİ

Cyrus, bir Disney televizyon dizisi olan Hannah Montana'daki Miley Stewart/Hannah Montana rolüyle bilinmektedir. Altın Küre Ödülleri ve Broadcast Film Critics Association Ödülleri'ne aday gösterilmiştir. 2012 yılında oyuncu Liam Hemsworth ile nişanlanmıştır. Ancak sonra çeşitli sebeplerle ayrılmıştır.

Leticia "Tish" ve country şarkıcısı Billy Ray Cyrus'un kızıdır. Christopher Cody ve Trace(Los Angeles'taki Metro Station adlı elektro rock grubunun solisti ve gitaristi)adlarında iki üvey ağabeyi vardır. Ayrıca Brandy adında bir üvey ablası, Braison adında bir erkek kardeşi ve Noah adında, Miley gibi aktris olan bir kız kardeşi vardır. Anne ve babası onun iyi bir geleceği olacağını düşünerek ona Destiny Hope (İngilizcede, "destiny" kader, "hope" da umut demektir) adını vermişlerdir. Sonraları sürekli gülümsediği için önce Smiley, sonra da Miley lakabını almıştır. Ayrıca Miley'nin ablası (Brandy) Miley'in yanında çalıyordu.

Heritage orta okulunda okudu ve orada amigo kız takımındaydı. Artık Options For Youth(Gençler İçin Seçenekler) adında bir okula gitti. Ayrıca Hannah Montana setinde özel öğretmeni de vardır.Anne ve babasının, Tennessee dışındaki çiftliğinde büyüdü. Miley Cyrus'ı üne kavuşturan dizi-film Hannah Montana, 2011 Mart ayında resmi olarak sona erdi.

Stüdyo albümleri

Meet Miley Cyrus (2007)
Breakout (2008)
Can't Be Tamed (2010)
Bangerz (2013)

 

 

MILEY CYRUS'TAN ESKİ SEVGİLİ OPERASYONU! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin