Miley Cyrus'u bekleyen tehlike!

In Touch dergisi, yakaladığı suni ilgiye resmen bağımlı olan Miley Cyrus'ın intihar edebileceğini yazdı.

resim yok
28 Kasım 2013 - 09:42
Magazin

In Touch dergisi, yakaladığı suni ilgiye resmen bağımlı olan Miley Cyrus'ın intihar edebileceğini yazdı.

 

ÇOK KONUŞULUYOR

Son dönemde müzik dünyasının en çok tartışılan isimlerinden biri haline gelen Miley Cyrus'ın, Amerikan Müzik Ödülleri töreninde giydiği kıyafetleri ve şovu yine gündeme bomba gibi düştü.

 

YORUMDA NELER YAZILDI?

Genç yıldızın sadece şov yapmadığını ve ciddi bir psikolojik desteğe ihtiyacı olduğunu belirten In Touch dergisi, şu yorumda bulundu:

 

GÜVENİLİR DOSTLARI YOK

"Miley, Instagram'a sık sık 'Kendimi hiç bu kadar yalnız hissetmemiştim' yazıyor.

Genç yaşta nişanlısından ayrıldı. Çevresinde kendisine destek olabilecek gerçek dostları yok.

Anne ve babasıysa hâlâ kendi hayatlarını ve kariyerlerini yoluna koyamamış iki yetişkin. Miley cidden zor durumda."

Cyrus'ın şu an yakaladığı suni ilgiye bağımlı olduğunu belirten dergi;

"Eğer birileri Miley için bir şeyler yapmazsa, ya intihar edecek ya da ciddi bir klinikte tedavi görecek" yorumu yaptı.[reklam]

CYRUS'UN KARİYERİ

Cyrus, bir Disney televizyon dizisi olan Hannah Montana'daki Miley Stewart/Hannah Montana rolüyle bilinmektedir. Altın Küre Ödülleri ve Broadcast Film Critics Association Ödülleri'ne aday gösterilmiştir. 2012 yılında oyuncu Liam Hemsworth ile nişanlanmıştır. Ancak sonra çeşitli sebeplerle ayrılmıştır.

Leticia "Tish" ve country şarkıcısı Billy Ray Cyrus'un kızıdır. Christopher Cody ve Trace(Los Angeles'taki Metro Station adlı elektro rock grubunun solisti ve gitaristi)adlarında iki üvey ağabeyi vardır.  Ayrıca Brandy adında bir üvey ablası, Braison adında bir erkek kardeşi ve Noah adında, Miley gibi aktris olan bir kız kardeşi vardır. Anne ve babası onun iyi bir geleceği olacağını düşünerek ona Destiny Hope (İngilizcede, "destiny" kader, "hope" da umut demektir) adını vermişlerdir. Sonraları sürekli gülümsediği için önce Smiley, sonra da Miley lakabını almıştır. Ayrıca Miley'nin ablası (Brandy) Miley'in yanında çalıyordu.

Heritage orta okulunda okudu ve orada amigo kız takımındaydı. Artık Options For Youth(Gençler İçin Seçenekler) adında bir okula gitti. Ayrıca Hannah Montana setinde özel öğretmeni de vardır.Anne ve babasının, Tennessee dışındaki çiftliğinde büyüdü. Miley Cyrus'ı üne kavuşturan dizi-film Hannah Montana, 2011 Mart ayında resmi olarak sona erdi.

 

Stüdyo albümleri

 

Meet Miley Cyrus (2007)

Breakout (2008)

Can't Be Tamed (2010)

Bangerz (2013)

 

 

JENNIFER LOVE HEWITT ANNE OLDU! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin