Mini 'Friends' buluşması gerçekleşti!

Mini 'Friends' buluşması gerçekleşti!

resim yok
28 Ağustos 2014 - 16:36
Magazin

Mini 'Friends' buluşması gerçekleşti!

David Crane ve Marta Kauffman ikilisi tarafından yaratılan; 1994-2004 yılları arasında 10 sezon boyunca ekranlara gelen Friends dizisinin yeniden çekileceği, bu proje için oyuncuların tekrar bir araya gelecekleri uzunca bir süredir konuşulmakta.

 

SÜRPRİZ!

Jimmy Kimmel'ın sunduğu televizyon şovu Jimmy Kimmel Live'ın Amerika'da yayınlanan geçtiğimiz akşamki bölümünde hayranların bu isteği bir nebze de olsa yerine getirildi!

 

JENNIFER ANISTON KONUK OLDU

Dizide Rachel Green karakterini canlandıran Jennifer Aniston dün akşamki bölümün konuğuydu ve Jimmy Kimmel'ın kendisi için bir sürprizi vardı![reklam]

BİRDEN...

Jimmy Kimmel, program esnasında Jennnifer Aniston'la sohbet ederken birden arka planda sürpriz olarak hazırlanan ve Friends'in Monica'sının mutfağının birebir benzerinin hazırlandığı sahneyi ortaya çıkardı.

 

EKİP TAMAMLANDI

Kendii bir anda seneler sonra yeniden Rachel olarak bulan Jennifer Aniston'a bir süre sonra yine sürpriz olarak Courteney Cox (Monica) ve Lisa Kudrow (Phoebe) da katıldı ve ortaya keyifli bir parodi çıktı.

 

İŞTE O ANLAR

 

TYRION LANNISTER'A HAKSIZLIK YAPILDI MI?

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin