resim yok
24 Ocak 2011 - 00:00

Türkiye'nin konuştuğu minik Osman'a rolü ağır geldi!

 

Altı yaşında şöhreti yakalayan Emir Berke Zincidi'nin çekimlerde "Setin en iyisi benim. Herkes beni beğeniyor" dediği iddia ediliyor...

Öyle Bir Geçer Zaman ki'de Osman rolüyle tüm Türkiye'yi gözyaşına boğan altı yaşındaki Emir Berke Zincidi'nin küçük yaşta yakaladığı şöhret bünyesine ağır geldi. Bölüm başına 2.000 lira alan Emir Berke Zincidi'nin sette ruhsal sıkıntı yaşamaya başladığı öne sürüldü. İkiyüz kişi arasından seçilen ve sette iki oyuncu koçu ve bir pedagogu bulunan küçük şöhretin, psikolojik destek almaya başladığı da iddia edildi.

'Rolümü çok güzel oynuyorum'

Rol için hüngür hüngür ağlatılıp, çığlık attırılan ve setteki karmaşanın içinde kalan Emir Berke Zincidi, "Bu setin en iyi oyuncusu benim. Herkes beni çok beğeniyor. Ben rolümü çok iyi oynuyorum. Mimiklerimi iyi kullanıyorum" diye bağırıp travma geçirdiği belirtildi. Emir Berke Zincidi'nin setteki davranışından zaman zaman diğer oyuncuların da rahatsızlık duyduğu öğrenildi.

Ali Kaptan'ı oynayan Erkan Petekkaya, oğlu Can'a etkilenmemesi için diziyi izlettirmediğini açıklamıştı. Oğlunu iki kez sete götürdüğünü söyleyen Erkan Petekkaya, "Diziyi izlettirmiyorum. Sadece fragmanda görüyor. Çocuğumun beni öyle izlemesini istemiyorum. Çok etkileniyor çünkü" dedi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin