resim yok
24 Nisan 2011 - 00:00

Miran kaybettiğini, elinden alınanı, ondan kaçanı tek tek geri almak için ölümüne bir harekata kalkışır. Önce Nevin’i izlettirip, spor salonu çıkışı arabaya atıp kaçırtır. Miran kızını geri istiyor. Bunun için Nevin’i ölesiye hırpalar. Nevin Miran’ın baskısıyla Miran’ın oyununa ortak olur. Miran Nevin’i kullanarak kızı Keje’yi kaçırtır. Nevin perişan olur.

Asmin ve Altay’ın çocuklarını yanlarına alarak yurt dışına yerleşme planı Dildar’ın hastalığının ortaya çıkması yüzünden ertelenmiştir. Dildar İstanbul’daki doktorun kararıyla hastaneye yatmıştır ve ameliyatla akciğerindeki kanserli kütle alınıp, temizlenmiştir. Ziyarete Mardin’den Gabriel, Güle, Maryam, Baran ve Umut da İstanbul’a gelmişlerdir. Maryam Dildar’ın başını boş bırakmamak için elinden geleni yapar.

Memo ve Reşo’nun okullarının önünde Miran ve adamları pusu kurar. İki çocuğu da aynı anda kaçırmak istemektedir ama Memo Miran’ın çağrısına cevap vermez. Reşo babasına kanar ve yanına gider. Miran kimsenin müdahale etmesine fırsat tanımadan oğlunu da yanına alıp okulun önünden kaçırır. Şahin ve adamları Reşo’nun kaçırılmasına mani olamamıştır.

Fatma da oğlunun Miran tarafından kaçırıldığını öğrenince çılgına döner. Karakol çıkışında gazeteciler Fatma’yı konuştururlar. Fatma Miran hakkında aklına gelenleri söyler. Miran TV'de Fatma’yı izler. Öfkeden delirir. Fatma’nın canını almaya and içer.

Herkesin üzerinde yeni baştan Miran gerilimi yaşanmaktadır…

 

69. Bölüm Fragmanı

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin