Mischa Barton şöhret nedeniyle yaşadıklarını anlattı!

Henüz 16 yaşındayken 'O.C.' dizisiyle ünlenen Mischa Barton, erken gelen şöhretin ağırlığını kaldıramadığını ve çok zor günler yaşadığını söylüyor

resim yok
05 Kasım 2013 - 09:39
Magazin

Henüz 16 yaşındayken 'O.C.' dizisiyle ünlenen Mischa Barton, erken gelen şöhretin ağırlığını kaldıramadığını ve çok zor günler yaşadığını söylüyor

Türkiye'de de gösterilen 'O.C', bir dönemin en popüler gençlik dizisiydi. 2003'te yayınlanmaya başlayan dizi, tüm oyuncularına ve özellikle başrol oyuncusu Mischa Barton'a dünya çapında şöhret getirdi.

 

1986 doğumlu Barton, kısa sürede magazin dünyasının en popüler isimlerinden biri oldu.

 

ERKEN GELEN ŞÖHRET...

Birçok dergiye kapak olan, davetlerin aranılan isimlerinden biri haline gelen Barton için erken gelen şöhret, birçok mutsuzluğa da neden oldu.

 

Barton, şöhret nedeniyle yaşadıklarını People dergisine anlattı:

 

ŞİMDİ BUTİĞİ VAR

* Londra'da doğdum. Los Angeles'a taşındığımızda ne ben, ne de ailem nelerle karşılaşacağımızı biliyorduk. 16 yaşındayken 'O.C' dizisinde 'Marissa Cooper' karakterini canlandırmaya başladım.


* Uyuşturucu kullanan sevgililerim oldu. Brandon Davis ve Cisco Adler ile yaşadığım ilişkiler beni çok derinden etkiledi.


* Dizi çekimleri sırasında çok yoruluyordum. Bir de buna hiç ara vermeden devam ettiğim gece hayatı da eklenince, durum içinden çıkılmaz bir hal alıyordu.


* Sürekli iyi görünmek ve fit olmak zorundaydım. Başka bir çarem yoktu. Bir süre sonra sürekli alkol, uyuşturucu ve ağrı kesici kullanan biri haline geldim. Psikolojim gittikçe kötüleşiyordu.[reklam]

* Ağır bir depresyonun içindeydim. Bundan bir türlü kafamı kaldıramıyordum. Sürekli yorgun, bitkin ve sinirliydim.

 

Dizide canlandırdığım karakterin senaryo gereği ölmesinin ardından, kariyerimde iyi bir çıkış yakalayabileceğim başka bir rol bulamadım. Bu da beni etkiledi.


* 17 yaşındayken kendimi 35 yaşında gibi hissediyordum. Şöhret beni mahvetti. Ailem de, ben de bunu kaldırmakta zorlandık.


* Şu an Londra ve Los Angeles arasında mekik dokuyorum. Londra'da bir butiğim var. Hayatım uzun zamandır olmadığı kadar yolunda. Bir süre aşktan uzak duracağım.

 

 

ORLANDO BLOOM'UN HAYALLERİ YIKILDI! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin