Misfits dizisinin Amerikan uyarlamasına iki yeni isim!

Doğaüstü drama Misfits'in oyuncu kadrosuna komedyen Dave Foley ve Charlie Saxton ikilisi düzenli rollerle dahil oldular.

Volkan Küçükel
09 Temmuz 2017 - 20:13
Gündem

2009-2013 seneleri arasında beş sezon boyunca izlediğimiz İngiliz bilim kurgu, komedi-draması Misfits'in Freeform ekranlarına gelecek Amerikan versiyonunun oyuncu kadrosunu oluşturma çalışmaları sürüyor.

Josh Schwartz ve Stephanie Savage'in Fake Empire'ı ortak yapımcılığında hazırlanan doğaüstü dramanın oyuncu kadrosuna komedyen Dave Foley (NewsRadio) ve Charlie Saxton (Hung) ikilisi düzenli rollerle dahil oldular.

"MISFITS" KONUSU

İngiliz dizisinden Diane Ruggiero-Wright (iZombie) yazarlığında Amerikan televizyonlarına uyarlanacak olan dizinin hikayesi; işledikleri suçlar sebebiyle toplum hizmet programı kapsamında çalışan bir grup suçlunun gizemli ve tuhaf bir fırtınanın ardından doğaüstü güçler edinmesiyle gelişen olayları anlatıyor.

FOLEY VE SAXTON'IN ROLLERİ

Kadroya dahil olan iki yeni ismin nasıl rollerde karşımıza çıkacaklarına bakalım:

Dave Foley, Uber tarzında bir sistemle çalışan, saçı ve kıyafetiyle dağınık bir görüntüye sahip, 1990'lı yıllardan kalma kıyafetlerle dolaşan şoför Bernie karakterine hayat verecek. Bernie hakkındaki her şey adeta "umutsuz vaka" diye bağırmakta!

54 yaşındaki Foley son dönemde Dr. Ken dizisinde Pat karakteriyle karşımıza çıkarken ayrıca The Middle (Dr. Fulton), The Odd Couple (Roy) ve It's Always Sunny in Philadelphia gibi dizilerde de rol aldı.

17-07/09/dave-foley-ve-charlie-saxton2.jpg

Charlie Saxton ise zeki ve tuhaf olarak nitelendirilen; oda arkadaşları tarafından işkence görüp dışlanan ve toplum hizmetinde karşılaştığı diğer kişilerle iletişim kurmakta zorluk çeken Simon karakterine hayat verecek.

Son dönemde Guillermo del Toro'nun animasyon serisi Trollhunters'ta Toby Domzalski karakterine ses veren Charlie Saxton kariyerinde Hung (Damon Drecker) ve Betas (Mitchell) gibi dizilerde rol aldı.

17-07/09/charlie-saxton.jpg

MISFITS'İN OYUNCU KADROSUNDA KİMLER VAR?

Ashleigh LaThrop, Tre Hall, Allie MacDonald ve Jake Cannavale gibi isimler daha önceden dizinin oyuncu kadrosuna katıldıkları açıklanan isimler olmuşlardı.

Misfits'in pilot bölümünün çekimlerine şu sıralar Vancouver'da devam ediliyor.

17-07/09/dave-foley-ve-charlie-saxton-1499620284.jpg

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin