MMA dövüşçüsü Ronda Rousey televizyon dizisinde!

Ronda Rousey, ikinci sezonu devam etmekte olan NBC'nin Blindspot dizisinin bir bölümünde konuk oyuncu olarak boy gösterecek.

Volkan Küçükel
22 Şubat 2017 - 12:11
Gündem

MMA dövüşçüsü ve ilk kadın UFC şampiyonu unvanına sahip Ronda Rousey üstün dövüş becerilerini bu kez küçük ekranlara taşıyor!

Rousey, ikinci sezonu devam etmekte olan NBC'nin Blindspot dizisinin bir bölümünde konuk oyuncu olarak boy gösterecek.

Peki Rousey'ı nasıl bir rolde göreceğiz?

ROUSEY'İN ROLÜ

Cehennem Meleği lakaplı Ronda Rousey dizide New Hampshire'da bulunan Beyaz Dağlar dağ sırasında işçi sınıfına ait bir ailede büyüyen bir kadın hapishane mahkumu Devon Penberthy karakterine hayat verecek.

Eyalet sınırları dışına silah nakliyatı yaptığı gerekçesiyle hapishanede bulunan Devon, nasıl dövüşüleceğini ve bir silahın nasıl kullanılacağını çok iyi bilen sert ve atletik bir kadın olarak nitelendiriliyor.

17-02/22/ronda-rousey-blindspot.jpg

DOST MU DÜŞMAN MI?

Devon'ın hikayede Jane (Jaimie Alexander) ve arkadaşlarına dost mu düşman mı olacağı ise şimdilik sürpriz. Ancak heyecan dolu bir dövüş sahnesinin bizleri beklediği kesin!

KAMERALARA YABANCI DEĞİL!

Blindspot'un Mayıs ayının başlarında yayınlanacak sezonun 20. bölümünde karşımıza çıkacak Rousey yeteneklerini daha önceden kamera önünde başka projelerde de sergilemiş birisi. Kendisini Furious 7, The Expendables 3, Entourage filmi ve Drunk History gibi yapımlarda konuk oyuncu olarak izledik.

Blindspot, sezonun 15. bölümü "Draw O Caesar, Erase a Coward" ile 22 Şubat Çarşamba akşamı NBC ekranlarında kaldığı yerden devam edecek.

'Ronda Rousey - Entourage':

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin