Mob City'nin ömrü kısa oldu!

The Walking Dead'in eski showrunner'ı olarak bildiğimiz Frank Darabont'un son dizi projesi Mob City'den haber var!

resim yok
11 Şubat 2014 - 14:46
İptal - Onay

The Walking Dead'in eski showrunner'ı olarak bildiğimiz Frank Darabont'un son dizi projesi Mob City'den haber var!

Aralık ayında ikişer saatlik bölümler halinde üç hafta boyunca ekranlara gelen ve böylelikle altı bölümden oluşan ilk sezonunu tamamlayan Mob City'nin geleceği belli oldu.

 

İşte detaylar:

 

İPTAL EDİLDİ!

Yayıncı kanal TNT'den yapılan açıklamaya göre Mob City resmi olarak iptal edildi.

 

Yani, dizinin ikinci sezonu olmayacak ve tek sezonluk dizi olarak dizi tarihindeki yerini alacak.

 

İZLENME ORANLARI TATMİN ETMEDİ

Frank Darabont (The Walking Dead, The Shawshank Redemption), Michael De Luca (The Social Network, Moneyball), Elliot Webb (Tall Time Tales) ve Alissa Phillips'in (Moneyball) gibi isimlerin uygulayıcı yapımcılığını yürüttükleri Mob City'nin devam etmemesinin en büyük nedeni ise elde ettiği ve kanalı memnun etmeyen izlenme oranları.

 

RAKAMLAR

Dizinin izlenme oranları şu şekilde oluşmuştu.

1-2. bölüm: 2.29 milyon izleyici
3-4. bölüm: 1.39 milyon izleyici
5-6. bölüm: 1.35 milyon izleyici

Bu tablodan da görüldüğü üzere dizinin izlenme oranları sürekli düşüş gösterdi ve finalde de en düşük ortalamayı gördü.[reklam]

GÜÇLÜ KADROYA RAĞMEN...

John Buntin'in eleştirmenlerce beğenilen 'L.A. Noir: The Struggle For The Soul Of America's Most Seductive City' isimli romanına dayanarak hazırlanan bir suç draması olan Mob City'nin oyuncu kadrosunda Jon Bernthal, Milo Ventimiglia, Neal McDonough, Alexa Davalos, Jeffrey DeMunn ve Robert Knepper gibi isimler bulunuyordu.

Los Angeles Polis Departmanı ile bir zamanların eski boksörü şimdilerde ise L.A. suç dünyasının en üstündeki kişi Mickey Cohen ve çetesi arasında geçen sıkı ve destansı mücadele ekseni üzerine kurulu bir hikayeye sahip dizi 1940'lı yılların Los Angeles'ını ekranlara yansıtıyordu.

 

TNT'NİN AÇIKLAMASI

Yayıncı kanal TNT'den gelen iptal açıklamasında ise şu sözlere yer verildi:

''Mob City üç haftalık bir televizyon olayı olarak oluşturuldu. Altı saatten oluşan bu olağanüstü dramayı sunmak bizlere inanılmaz gurur verdi.''

 

 

DOCTOR WHO'NUN ESKİ YÖNETMENİ HAYATINI KAYBETTİ! DETAYLAR!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin