Mom'da eşler buluşuyor!

Anna Faris'in gerçek yaşamda kocası olan Chris Pratt, CBS'in sevilen komedisi Mom'un 2017 senesinin ilk aylarında ekranlara gelecek bir bölümünde rol alacak.

Volkan Küçükel
22 Ekim 2016 - 14:37
Magazin

İçimizden bir ses Anna Faris'in bir sonraki rol arkadaşıyla çok iyi bir kimya yakalayacağını söylüyor!

Entertainment Weekly'nin haberine göre Faris'in gerçek yaşamda kocası olan Chris Pratt (Parks and Recreation, Everwood) CBS'in sevilen komedisi Mom'un 2017 senesinin ilk aylarında ekranlara gelecek bir bölümünde rol alacak.

KARAKTER DETAYLARI

Pratt dizide ata binme eğitimi veren çekici Nick karakterini canlandıracak. Nick kısa sürede Faris'in karakteri Christy'nin dikkatini çekecek. Ancak bir sorun var? Kendisi Mimi Kennedy'nin Marjorie karakterinin erkek yeğenidir.

Şu sıralar Jurassic World ve Guardians of the Galaxy'nin devam filmlerinin kadrosunda yer alması nedeniyle bu projelerle meşgul durumda bulunan Pratt'ın Faris ile birlikte yer aldığı ilk proje bu değil! Çift 2009 senesinde evlenmelerinin ardından 2011 yapımı romantik komedi filmleri Take Me Home Tonight ve What's Your Number? ile 2012 yapımı Movie 43'te birlikte rol almışlardı

16-10/22/anna-faris-ve-chris-pratt.jpg

Pratt, televizyon dünyasında son olarak komedi dizisi Parks and Recreation'da Andy Dwyer karakteriyle karşımıza çıkmıştı.

SÜRPRİZLER BUNUNLA SINIRLI DEĞİL!

Mom'un yaklaşmakta olan dördüncü sezonunda ayrıca West Wing'in eski yıldızları Bradley Whitford ve Allison Janney'i (Christy'nin annesi Bonnie) tekrar bir dizide bir arada görme fırsatı yakalayacağız.

Mom, 27 Ekim Perşembe akşamı 'High-tops and Brown Jacket' isimli bölümle CBS ekranlarına yeni sezonuyla dönecek.

Pratt ve Faris'in ekranlardaki romantizmi ve Mom'un geleceği hakkında ne düşünüyorsunuz?

'Mom' 4. sezon tanıtım videosu:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin