Mr. Mxyzptlk Supergirl'e geliyor!

Superman'in bilindik düşmanlarından Mr. Mxyzptlk 2017 senesinde Supergirl'e geliyor!

Volkan Küçükel
03 Aralık 2016 - 14:32
Yeni Bölüm

The CW'nun DC Comics dizilerini kapsayan crossover bölümler haftasının sona ermesiyle birlikte Supergirl de kısa bir araya girdi. Dizi, yeni bölümleriyle 16 Ocak 2017'de ekranlara geri dönecek.

Supergirl, dönüşüyle birlikte yeni sürpriz karakterleri hikayeye dahil etmeyi ise ihmal etmeyecek gibi görünüyor! Comicbook.com'un haberine göre Superman'in bilindik düşmanlarından Mr. Mxyzptlk Supergirl'e geliyor!

MR. MXYZPTLK KİMDİR?

Peki ismini söylemesi bile çok zor olan Mr. Mxyzptlk çizgi romanlarda kimdir?

Mr. Mxyzptlk, çizgi romanlarda beşinci boyuttan gelen ve eğlenmeyi çok seven küçük bir iblis olarak bilinir. Superman ile bilinen mücadelelerinde kötülükten daha çok eğlence ve haylazlık duyguları ön plandadır. Tabii ki bu durum karakterin kasabaya geldiğinde bir yıkıma neden olabilmesine engel değil!

16-12/03/mxyzptlk-supergirl-214813-1480764510.jpg

Mitolojinin birçok versiyonunda neredeyse hayal ettiği her şeyi yapabilen bir iblis olarak bilinen Mr. Mxyzptlk, oyuna getirilerek ismi tersten söylendiğinde ya da yazıldığında kendi boyutuna geri yollanabilmekte ve sadece kuralların izin verdiği bir zamanda tekrar geri dönebilmektedir.

1944 senesinde Jerry Siegel ve Ira Yarborough tarafından yaratılan Mr. Mxyzptlk'tan, yakın zamanda tekrar basılan World's Funnest koleksiyonunda sıklıkla bahsedilmektedir.

16-12/03/fwwnmelvjhgfa5jsloql.png

DAHA ÖNCE DE İZLEMİŞTİK

Supergirl karakterin ilk kez ekranlarda vücut bulacağı yapım değil. Mr. Mxyzptlk, daha önceden The Adventures of Superboy, Lois & Clark: The New Adventures of Superman ve Smallville gibi dizilerde de görünmüştü.

SUPERGIRL'DEKİ DETAYLARI

Karakterin sezonun iki bölümünde yer alacağı belirtiliyor.

Mr. Mxyzptlk'ın hikayeye nasıl yansıtılacağı ve karakteri kimin canlandıracağı konusunda şimdilik detay yok.

16-12/03/mr-mxyzptlk-1480764761.jpg

2017'DE DÖNECEK

Supergirl, sezonun dokuzuncu bölümü "Supergirl Lives" ile 16 Ocak 2017'de ekranlara geri dönecek.

'Supergirl' Medusa bölümüne bakış:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin