Mr. Robot 3. sezon yayınlanacak mı?

USA Network dizisi Mr. Robot 3. sezon onayını alıp almadığı belli oldu. İşte detaylar;

Volkan Küçükel
18 Ağustos 2016 - 12:11
İptal - Onay

Ekranların farklı dizisi Mr. Robot takipçilerine müjde!

MR. ROBOT'A 3. SEZON ONAYI GELDİ

12 sezonluk ikinci sezonunun ikinci yarısına geçtiğimiz şu günlerde USA Network'ten beklenen açıklama geldi ve Mr. Robot resmi olarak 3. sezon onayını aldı. Yeni sezon bölümlerinin 2017 senesi içinde ekranlara gelmeye başlayacağı duyuruldu.

Son dönemin en çok dikkat çeken ve hakkında konuşulan dizilerinden biri olan Mr. Robot, geçtiğimiz günlerde sonuçları duyurulan 32. Television Critics Association Awards'ta (Televizyon Eleştirmenleri Birliği 2016 Ödülleri) en iyi yeni program ödülünü kazanmayı başarmıştı.

Dizi, ayrıca 18 Eylül'de Jimmy Kimmel'in sunumuyla Los Angeles Microsoft Tiyatrosu'nda gerçekleşecek Emmy Ödülleri organizasyonunda 6 dalda adaylık kazanmayı bildi. Bu adaylıklar arasında en iyi drama ve aktör (Rami Malek) kategorileri de bulunuyor.

16-08/18/mr-robot.jpg

ÇIĞIR AÇAN DİZİ

NBC Universal Cable eğlence bölümü başkanı Chris McNumber konuyla ilgili yaptığı açıklamada "Sınırları zorlayan ve televizyonun en iyi dramalarından biri olarak onurlandırılan Mr. Robot için daha fazla gururlanamazdık.

İkinci sezonunda yolun yarısını yarılamışken; Mr. Robot yeni çığırlar açmaya ve kanal için ise yeni fırsatlar yaratmayı sürdürüyor. Dizinin yaratıcısı Sam Esmail ve tüm parlak ekibimizin yeni sezonda bizleri nerelere götüreceği konusunda şimdiden sabırsızlanıyoruz." ifadelerini kullandı.

Rami Malek dışında Christian Slater, Portia Doubleday, Carly Chaikin ve Martin Wallström gibi isimleri oyuncu kadrosunda bulunduran dizinin uygulayıcı yapımcıları ise Sam Esmail, Steve Golin ve Chad Hamilton.

2. SEZON SÜRÜYOR

Universal Cable Productions yapımcılığında hazırlanan dizinin ikinci sezon bölümleri Çarşamba akşamları USA Network ekranlarına gelmeye devam ediyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin