Mr Selfridge 3. sezon onayını kaptı!

Mr Selfridge ile yola devam...

resim yok
20 Şubat 2014 - 15:18
İptal - Onay

1900'lü senelerde 'müşteri her zaman haklıdır' düsturuyla hayata geçirilen dünyaca ünlü lüks mağazacılık devi Selfridges'in kurucusu Harry Gordon Selfridge'in hayatı üzerine odaklanan dönem dizisi Mr Selfridge hayranlarına güzel haber!

 

İşte detaylar:

 

BİR SEZON DAHA!

ITV ekranlarında izleyicilerle buluşan diziye yeni sezon onayı geldi! Buna göre Mr. Selfridge, üçüncü sezonuyla ekranlarda olmaya devam edecek.

Radio Times'ın haberine göre, dizinin yeni sezon onayı alması kanal yönetimince karara bağlandı.

 

İKİNCİ SEZON SÜRÜYOR

Göz alıcı lüks bir yaşama sahip olan Selfridge'in yükseliş günleri, renkli hayatı ve hızlı yaşamının kendisini nerelere götürdüğünü konu alan Lindy Woodhead'in 'Shopping, Seduction and Mr Selfridge' isimli kitabına dayanılarak hazırlanan Mr Selfridge'ın şu sıralar ikinci sezonu ekranlara gelmekte.

 

RAKAMLAR TATMİN EDİCİ

10 bölümden oluşan ilk sezonunu tamamladıktan sonra bu sene Ocak ayında ikinci sezon prömiyer bölümüyle ekranlara geri dönen dizi, açılış bölümüyle 6.76 milyon izleyiciyi ekran başına toplamayı bilmişti.

16 Şubat'ta yayınlanan son bölüm ise 4.59 milyon izleyici tarafından takip edildi.[reklam]

İkinci sezonun beş bölümü izleyicilerle buluşurken geriye ise beş bölüm daha kaldı. Mr. Selfridge'in sezon finali Mart ayının sonlarında gerçekleşecek.

 

GÜÇLÜ KADRO

2004-2011 yılları arasında HBO dizisi Entourage'da Ari Gold karakteriyle izlediğimiz Emmy ödüllü aktör Jeremy Piven'ı Selfridges'in kurucusu olan Amerikalı girişimci Mr Selfridge olarak izlediğimiz dizide;

Frances O'Connor, Katherine Kelly ve Grégory Fitoussi gibi tanıdık yüzler de rol alıyor.

Andrew Davies'in (Bleak House, Pride and Prejudice, Bridget Jones’ Diary) başyazarlığını yaptığı senarist ekibinde ise Kate Brooke (Case Sensitive, Murder in the Outback) ve Kate O'Riordan (The Bad Mother’s Handbook, The Kindness of Strangers) gibi isimler mecvut.

Yeni sezonun ne zaman ekranlara geleceği ve kaç bölümden oluşacağı gibi detaylara önümüzdeki aylarda ulaşabileceğiz.

 

 

SHAMELESS VE HOUSE OF LIES HAYRANLARINA MÜJDE! DETAYLAR!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin