resim yok
28 Ekim 2010 - 00:00

Yusuf Azuz'a MS teşhisi kondu. Yusuf Azuz için 17-18-19 Aralık'ta Nostalji Moda Günleri isimli bir organizasyona imza atılacak. Engin Koç, Atilla Saral, Esin Moralıoğlu, Merve İldeniz, Yaşar Alptekin, Tuğba Özay ve Deniz Pulaş'ın da arasında bulunduğu kırk manken, Olivium'da yapılacak moda günlerinde podyuma çıkacak. Organizasyondan elde edilen gelir ile Yusuf Azuz'un hastane ve bakım masraflarına destek olmak amaçlanıyor. MS nedir? MS, bir beyin ve omurilik hastalığıdır. Merkezi sinir sistemi, sinirler boyunca vücudumuzun farklı yerlerinde elektriksel mesajlar gönderen bir telefon santrali gibidir. Bu mesajlar tüm hareketlerimizi kontrol eder. MS,mesajların düzgün şekilde iletilmesini bozar. Sağlıklı sinir liflerinin çoğu, mesajların iletilmesini kolaylaştıran miyelin denen yağlı bir madde ile çevrelenmiştir. Bu doku, sinir liflerinin elektrik uyarılarını iletmelerine yardımcı olur. MS'te miyelin parçalanır ve yerini sertleşmiş dokular alır. Böylece mesajın geçişi engellenir. Sonuçta vücut fonksiyonları kontrol edilemez hale gelir.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin