resim yok
28 Mayıs 2014 - 10:58
Magazin

Müge efelendi!
 

Güzel ve yetenekli oyuncu Müge Boz'un kimliğini ısrarla sakladığı sevgilisinin gizemi çözüldü.

Güzel oyuncu, uzun süredir Efe Aşkın'la birlikte.

 

İşte detaylar:

 

KİMLİĞİ AÇIĞA ÇIKTI!

Güzel oyuncu Müge Boz'un uzun süredir birlikte olduğu ancak gazetecilere soyadını söylemekten ısrarla kaçındığı sevgilisinin kimliği belli oldu.

Boz'un aşkının ismi Efe Aşkın...

 

AŞKIN KİM?

Babasının yıllar önce kurduğu Ekol Ofset'te iş hayatına devam eden Aşkın; Bilgi Üniversitesi'nin ardından Florida'daki Barry Üniversitesi'nde işletme eğitimi aldı.

 

NASIL TANIŞTILAR?

Çift, ortak dostları vasıtasıyla tanıştı.

 

MÜGE BOZ'DAN İNCİLER

* Önümüzdeki beş yıl içinde mutlaka evlenirim ya da evlenmem gibi bir durumum yok; anlık gelişecek şeyler bunlar. Bazıları gibi 'mutlaka aile kurup anne olacağım' gibi takıntılarım da yok. Öyle bir enerji varsa, olur zaten.[reklam]

* Yaşlanmaktan korkmuyorum dersem yalan olur. Birilerine muhtaç olmaktan ve kendi kendime yetememek gibi durumlardan korkuyorum.

* Sırf güzelsin diye insanların sana davranışı değişiyorsa, burada bir sıkıntı var. Güzel olmanın da avantajları ve dezavantajları var bana göre. Güzelliği kullanmamak bir avantajmış gibi görünüyor ama değil bence. Zor bir soru bu.

* Galiba hırslı değilim. Bana ve çevreme zarar verecek bir hırsım yok. Kendimi iyiymiş gibi göstermem hiçbir zaman. Benim hırsım, tamamen kendimle ilgili.

 

 

MÜGE BOZ ÖZEL HAYATINI ANLATTI! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin