resim yok
12 Ağustos 2012 - 00:00

Bakın yapımcılar kimle anlaştı...

 

Muhteşem Yüzyıl dizisinde ulema karakterini canandıracak olan Tuncel Kurtiz, kostüm provaları için Kaz Dağları’ndan gelerek yeni sezon tanıtım çekimleri için kamera karşısına geçti. Kurtiz, ilerleyen bölümlerde diziye girerek bir çok karakterin kaderini de değiştiren isim olacak.

Damatların savaşı

Muhteşem Yüzyıl’a katılacak bir diğer isim de Ozan Güven. Damat Rüstem Paşa’yı canlandıracak olan Güven, Okan Yalabık’ın canlandırdığı Pargalı Damat İbrahim Paşa karakterinin de sonu olacak. Tarihte İbrahim Paşa’nın ölümünde çeşitli rivayetler bulunurken, dizide Pargalı’nın ölümü Rüstem Paşa’nın elinden olacak. Güven, diziye dahil olduktan 15 bölüm sonra Pargalı’yı zehirleyerek tarih sahnesinden silecek. Rüstem Paşa, Kanuni'nin kızı Mirimah Sultan’la evlenerek damat ünvanını almıştır. Dizide Mihrimah Sultan’ın gençliğiniyse Pelin Karahan canlandıracak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin