resim yok
25 Haziran 2010 - 00:00

Son bölümü merakla beklenen Aşk-ı Memnu dizisi Halid Ziya Uşaklıgil'in romanındaki gibi sona erdi. Türkiye'de hayat durdu. Milyonlar kahvelerde, evlerde Kanal D'nin iki senedir rating rekorları kıran dizisi Aşk-ı Memnu'nun finalini izlemek için ekran başında kilitlendi. Nefeslerin tutulduğu finalde Behlül'le Bihter'in büyük aşkının romandaki gibi dramla bitmesi sevenlerini ağlattı. Bihter tabanca ile kendini vurarak öldü. Behlül'se Bihter'in ölümünün ardından bunalıma girdi. Adnan çocukları ve Matmazel'le yeni bir hayata yelken açtı. Bihter'in annesi Firdevs üzüntüden felç geçirdi. Yaşanan bu trajedinin ardından Behlül'ün Bihter'in mezarı başında döktüğü göz yaşları ve "Behlül kendisine yakışanı yapar ve kaçar" sözü finale damga vurdu.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin