Muhteşem Yüzyıl bu kez farklı bir hata ile karşımızda!

Muhteşem Yüzyıl'ın resmi internet sitesinde hala Meryem Uzerlili açılış sayfası olması kafa karıştırdı. Yoksa site güncellenmiyor mu?

resim yok
12 Eylül 2013 - 09:31
Magazin

Muhteşem Yüzyıl'ın resmi internet sitesinde hala Meryem Uzerlili açılış sayfası olması kafa karıştırdı. Yoksa site güncellenmiyor mu?

 

GERİ SAYIM SÜRÜYOR

Bünyesine kattığı isimler ile bu sezonda reyting listelerini alt üst edeceği sinyallerini veren Muhteşem Yüzyıl sevenleri ile 18 Eylül akşamı buluşuyor.

 

BU KEZ FARKLI BİR HATA

Üç sezondur Çarşamba akşamlarının vazgeçilmezi olan dizi şimdiye kadar pek çok eleştiri aldı. Bunların büyük bir bölümü tarihi hata ve eksikliklerdi. Ancak bu kez dizinin sevenleri farklı bir hata ile karşı karşıya kaldı.

 

RESMİ SİTEDE HALA ONLAR VAR

Muhteşem Yüzyıl’ın resmi sitesi 'www.muhtesemyuzyil.tv'nin açılış resmindeki diziden ayrılan oyuncuların bulunduğu afiş dizi hayranlarının gözünden kaçmadı.

 

ESKİ İSİMLER

Muhteşem Yüzyıl’ın resmi internet sitesinde yeni dönem ile ilgili bilgilere ulaşmak isteyen dizinin hayranları Pargalı İbrahim Paşa'nın, Meryem Uzerli’nin ve Hatice Sultan'ın olduğu tanıtım fotoğrafı ile karşılaştı.

 

DİZİDEN KİM NASIL AYRILMIŞTI?

OKAN YALABIK

Kanuni Sultan Süleyman’ın şehzadeliğinden bu yana yanından ayırmadığı, kardeşim dediği aynı zamanda kardeşi Hatice Sultan'ın eşi Pargalı İbrahim dizinin 82. Nölümünde idam edilmiş ve diziden ayrılmıştı.

 

MERYEM UZERLİ

Sevgilisi Can Ateş ile yaşadığı çalkantılı ilişkinin ve dizi ile ilgili yaşadığı sorunların ardından psikolojik sorunlar yaşamış ve diziden ani bir karar ile ayrılarak Almanya’ya gidip tedavi görmeye başlamıştı.

 

Bu durum Muhteşem Yüzyıl’ın 3. Sezonunun son bölümünde ekibi büyük sıkıntıya sokmuş ve apar topar Hürrem Sultan, Vahide Gördüm (Perçin) olmuştu.

 

SELMA ERGEÇ

Kanuni Sultan Süleyman'ın hırçın ve iddialı kardeşi Hatice Sultan, Pargalı İbrahim Paşa’nın idamının ardından bütün olanlardan Hürrem Sultan'ı suçlamış, abisini de hiç affetmemişti.[reklam]

Girdiği bunalım ve yeni evliliği onu iyice intihara yaklaştırmış ve Sultan hayatından vazgeçmişti.

Muhteşem Yüzyıl’daki kan kaybına engel olmak isteyen Timur Savcı Türkiye’nin gözde oyuncularını diziye dahil etmesini bildi.

 

YENİ İSİMLER

İşte bu dönem diziye katılan yeni isimler ve rolleri;

Engin ÖZTÜRK - Şehzade Selim
Aras Bulut İYNEMLİ - Şehzade Beyazıd
Tolga SARITAŞ - Şehzade Cihangir
Meltem CUMBUL - Fatma Sultan
Berrak TÜZÜNATAÇ - Mihrinisa
Sarp AKKAYA - Atmaca

 

SİTE GİRİŞİNDEKİ O AFİŞ

 

MUHTEŞEM YÜZYIL'IN YENİ HÜRREMİ GENÇLEŞMEYİ REDDEDİYOR! İŞTE DETAYLAR!

 

MUHTEŞEM YÜZYIL 104. bölüm fragmanlarını izlemek için tıklayın!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin