resim yok
23 Temmuz 2012 - 00:00

 

Son günlerin en çok beğenilen genç yıldızlarından Ezgi Eyüboğlu, Sudan Bıkmış Balıklar dizisindeki performansıyla dikkat çekiyor. Başarısını çok çalışmaya ve eğitimine bağlayan Eyüboğlu, şansının da yaver gittiğine inanıyor. 
 
Yeni  bir dizi ekranlarda; Sudan Bıkmış Balıklar... Başrollerinde iki genç oyuncu, Burak Sağyaşar ve Ezgi Eyüboğlu var. Dizide Zeynep adlı üniversite hayalleri kuran, taşralı bir genç kızı canlandırıyor Ezgi Eyüboğlu. Söylediği şarkılarla ve sesiyle de mest ediyor. 24 yaşında, İstanbul Üniversitesi İktisat Bölümü mezunu. Halen  Bahçeşehir Üniversitesi Oyunculuk Yüksek Lisansı öğrencisi. Eyüboğlu ile yeni dizisini konuştuk.
 
- Televizyon izleyicisi sizi Aybige Hatun olarak tanıdı. Şimdi Sudan Bıkmış Balıklar ile karşımızdasınız. Bu yaşta bu roller büyük şans olsa gerek!
 
Tabii ki şans faktörü var ama insan biraz kendi şansını kendi yaratıyor hayatta. Çok çalıştım, çok istedim. Şansın da yardımıyla iyi işlerde çalışma fırsatı yakaladım. Bir önceki dizimde 13 bölüm oynadım. Hikayenin gelişimiyle Malkoçoğlu ve Aybige saraydan ayrıldı. Biz de diziden ayrıldık fakat sonrasında bana bir çok teklif geldi. En çok içime sinen de Sudan Bıkmış Balıklar oldu. Senaryoyu okuduktan sonra ‘Kesinlikle bu projede Zeynep olmalıyım’ diye düşündüm.
 
- Bu işte yeni olmanıza rağmen, ilk bölümüyle ilgi toplayan bir dizide başrol oynamak herkese nasip olmaz. Siz ne düşünüyorsunuz?
 
Her şey bir anda olmuş gibi görünse de aslında öyle değil. Arka planda sürekli çalışma ve büyük bir azim vardı. Her kanaldan kendimi geliştirmeye çalıştım. Oyuncu olmayı çok istedim ve hiçbir zaman vazgeçmedim. Bunun da karşılığını yavaş yavaş almaya başladığımı görüyorum.
 
- Dizide nasıl bir karakteri canlandırıyorsunuz?
 
Zeynep 20’li yaşlarda üniversite çağında bir genç kız. Kaş’ta, küçük bir çevrede büyümüş. Ailesine çok düşkün. Özellikle de babasıyla arasında çok güçlü bir bağ var. Hayatta en çok korktuğu şey ailesini üzmek. Hiç aşık olmamış, Selim’le karşılaşana dek. Selim ilk aşkı olacak.
 
- İlk bölümden nasıl tepkiler aldınız?
 
Gelen tepkilerin hepsi çok güzeldi, çok duygulandım ve gerçekten mutlu oldum. Gerek sosyal medyada gerek yakın çevremde büyük ilgi gördü. Özellikle aşk sahnelerinin çok gerçekçi ve samimi olduğu yönünde yorumlar geldi.
 
 
- Dizi yeni sezonda da devam edecek mi? Yoksa sadece yazlık mı?
 
Günümüzde hangi dizinin ne kadar süreceği hiç belli olmuyor maalesef. Sanki her şey pamuk ipliğine bağlı gibi. Fakat ilk bölümden sonra aldığımız tepkiler o kadar olumluydu ki yeni sezonda da devam edeceğimize inanıyoruz.
 
- Televizyon yazarları dizi için 20’li yaşların hayranlıkla izleyeceği bir dizi olmuş diyor. Katılıyor musunuz?
 
Sadece 20’li yaşlara değil herkese hitap edeceğimizi düşünüyorum. Aldığımız yorumlar da hep bu yönde. İzlerken gençliğimizi hatırlıyoruz, duygulanıyoruz şeklinde yorumlar geliyor.
 
- Çekimlere Kaş’ta başladınız, şimdi İstanbul’a geldiniz. Artık hep burada mı olacak çekimler?
 
Evet. Hikayemiz Kaş’ta başlayıp İstanbul’a taşınıyor. Çünkü ben İstanbul’a okumaya geliyorum.
 
 
Dizideki müzik grubunun ismi Sudan Bıkmış Balıklar. İsim de buradan geliyor.
 
- Dizide şarkıyı siz mi söylediniz yoksa playback mi yaptınız?
 
Dizimizi sesli çekiyoruz. Şarkıyı da kendim canlı olarak söyledim.
 
- Sesiniz çok güzel. Eğitiminiz var mı?
 
Teşekkür ediyorum! Oyunculuk yüksek lisansımı yaparken sesimizi geliştiren çalışmalar da yapıyoruz. Fakat şarkıyla ilgili özel bir çalışmamız olmadı, doğaçlama söyledim. Ama zaten müziğe, şarkı söylemeye dair hep ilgim vardı. Bu dizi sayesinde bunu gösterme fırsatım olduğu için çok mutluyum.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin