resim yok
05 Kasım 2012 - 00:00

 

Ekranda yerli diziler arasında yaşanan kıyasıya rekabet Ekim ayında tavan yaptı. Medya Takip Ajansı Interpress’in, yerli dizilerin haber yansımalarını mercek altına aldığı araştırmaya göre, geçtiğimiz ayda Muhteşem Yüzyıl yine zirveyi bırakmazken, ikinci sırayı Kurtlar Vadisi Pusu dizisinin aldığı belirlendi. Yazılı basında en çok haber olan ilk on yerli dizi sıralamasında sekiz eski dizi yer alırken, yeni yayınlanmaya başlayan diziler içinde ancak Karadayı ve Huzur Sokağı ilk on içinde kendine yer bulabildiği tespit edildi.
 
İki binden fazla ulusal, bölgesel ve yerel gazete ile dergiyi kapsayan Interpress’in araştırmasında, zirvenin değişmez yerli dizisi Muhteşem Yüzyıl’ın, Ekim ayında da yayınlanan 551 haberle, ilk sıradaki yerini kimselere kaptırmadığı ortaya çıktı. İkinci sırada 283 haberle Kurtlar vadisi Pusu yer alırken, Öyle Bir Geçer Zaman Ki ise çıkan 266 haberle listede üçüncü sırayı aldığı ortaya çıktı.
 
Çıkan haber adetlerine göre oluşan listede ilk on içinde yer alan diğer yerli diziler ise şu şekilde sıralandı; Karadayı (262), Huzur Sokağı (237), Kuzey Güney (234), Yalan Dünya (171), Behzat Ç. (145), Alev Alev (133) ve Ustura Kemal (121).

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin