resim yok
17 Şubat 2012 - 00:00

 

15 Şubat Çarşamba akşamı en çok tercih edilen yapım; fragmanları tık rekoru kıran Muhteşem Yüzyıl adlı dizi oldu. Rakiplerine açık ara fark atan diziyi haftalardır zirveden uzak kalan Kuzey Güney adlı dizi takip etti.
 
Arka Sokaklar'ın tekrar bölümü yine tercih edilirken, Yetenek Sizsiniz Türkiye adlı yarışma programı da zirveye en yakın isimlerden oldu.
 
Mehmet Ali Birand yine rakiplerini geçerek en çok izlenen haber bülteni olurken, Nazlı Tolga ile Fox Ana Haber büyük bir yükseliş yakaladı ve Birand'a en yakın isim olarak 9. sırada yerini aldı.
 
Star TV'de ekranlara gelen Eyvah Düşüyorum adlı yarışma programı da başarı sağlarken, Burcu Esmersoy'un Çocuklar Duymasın'a katılışı dizideki reyting hareketliliğini arttırdı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin