resim yok
23 Şubat 2012 - 00:00

 

Habertürk'ün haberine göre Dubaililer Muhteşem Yüzyıl’a hayran. Dubai Media TV’de tam bir saat boyunca Muhteşem Yüzyıl’ı anlatan program yayınlandı.
 
Muhteşem Yüzyıl'a uluslararası ilgi
 
KANUNİ Sultan Süleyman Dubai’yi bir kez daha fethetti. Dubai’de yayınlanan ve ilgiyle izlenen Muhteşem Yüzyıl için Dubai’den İstanbul’a gelen televizyocular filmin oyuncularından Pargalı’yı canlandıran Okan Yalabık, Hatice Sultan rolündeki Selma Ergeç ve yönetmenler Taylan Biraderler’le röportaj yaptı. Röportajda Türkçe konuşan Okan Yalabık canlandırdığı Pargalı karakteri için “İlginç bir hayatı var. Çok yetenekli ve güçlü” dedi. Ergeç de dizi için “Sonunu bilsek de oynaması çok zevkli ve güzel. Büyük bir dram var içinde” yorumunu yaptı. Taylan Biraderler ise dizinin dünya çapında olduğunu söylediler.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin