Muhteşem Yüzyıl Kösem 12 .bölüm fragmanında isyan başlıyor

Fox TV ekranlarında ilgiyle takip edilen dönem dizisi Muhteşem Yüzyıl Kösem: Bağdat Fatihi IV. Murad 12. bölüm fragmanı yayınlandı.

Sibel Karagöl
21 Şubat 2017 - 21:14
Yeni Bölüm

Fox TV ekranlarında ilgiyle takip edilen dönem dizisi Muhteşem Yüzyıl Kösem: Bağdat Fatihi IV. Murad 12. bölüm fragmanı yayınlandı.

 Dizinin bu akşam yayınlanacak olan 12. bölümünde Sultan Murad, Şehzade Bayezid'in istekleriyle karşı karşıya kalacak.

17-02/21/mu.jpg

Muhteşem Yüzyıl Kösem: Bağdat Fatihi IV. Murad 12. bölüm fragmanında Sultan Murad ve Kösem yangının yaralarını sarmak için tüm imkanları seferber eder ve yangında zarar gören insanlara yardım ederler. Fakat halk olanlar için  Sultan Murad’ı suçlamaktadır.

Mührü çalınan Kösem Sultan, Gülbahar’dan şüphelenir. Ayşe Sultan vicdan azabıyla her şeyi itiraf etmeye karar verir fakat Gülbahar Sultan şüpheleri dağıtmak için bir plan yapar. Öte yandan Silahdar Mustafa ise Sultan Murad’a Gevherhan’a olan aşkını anlatır. Sultan Murad bu konuda ne karar verecektir? Bu aşkı öğrenen Kösem Sultan, kızlarını sert bir dille uyarır.

Başrollerini Nurgül Yeşilçay, Metin Akdülger, Farah Zeynep Abdullah, Aslı Tandoğan, Caner Cindoruk, Necip Memili, Ece Çeşmioğlu, Leyla Feray ve Yiğit Uçan’ın paylaştığı Muhteşem Yüzyıl Kösem: Bağdat Fatihi IV. Murad 12. bölümüyle bu akşam Fox TV ekranlarında yayınlanacak. 

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin