Muhteşem Yüzyıl Kösem 14. bölüm fragmanında sırlar ortaya çıkıyor

Muhteşem Yüzyıl Kösem: Bağdat Fatihi IV. Murat 14. bölüm fragmanları yayınlandı. Detaylar haberimizde!

Sibel Karagöl
07 Mart 2017 - 19:19
Yeni Bölüm

Muhteşem Yüzyıl Kösem: Bağdat Fatihi IV. Murat 14. bölüm fragmanları yayınlandı. Fox Tv ekranlarında tarih severlerin ilgiyle izlediği Muhteşem Yüzyıl Kösem Bağdat Fatihi IV. Murat dizisinde acı verici gerçekler açığa çıkıyor...

17-03/07/my9.jpg

Geçtiğimiz hafta yayınlanan Muhteşem Yüzyıl Kösem: Bağdat Fatihi IV. Murat 13. bölümde Sultan Murat suikastten kurtulmayı başarmıştı. Bu hafta yayınlanacak olan 14. bölüm fragmanında ise Validesi Kösem oğluna bir mektup yazıyor ve oğlu Sultan Murat’ı yanına çağırıyor. İhanetin başını çeken Ahizade yakalanıyor ve Sultan Murat idamına geliyor, ip ile boğulurken Ahizadenin söylediği sözler dikkat çekiyor öfkeniz yüzünden devlet de hanedan da derin bir uçuruma sürükleniyor. Bu sırada Abaza paşanın emriyle bir sürü paşanın idamını görüyoruz. Beyazıt’ın annesi hapishaneye atılıyor. Beyazıt annesini kendisi mi şikayet etti? Devlet ve Hanedan, Ahizade’nin dediği gibi uçuruma mı sürükleniyor?

Muhteşem Yüzyıl Kösem: Bağdat Fatihi IV. Murat 14.bölüm ikinci fragmanında gerçekler Farya’yı yıkacak mı?

Gülbahar Sultan’ın Farya’ya bıraktığı mektupta hem kendisinin hem de Ayşe Sultan’ın suç ortağı olduğunu ve Kösem Sultan’ın mührünü çalanın Ayşe Sultan olduğunu hatta çocuğunun ölmesine de Ayşe Sultan’ın sebep olduğu yazıyor. Ayşe Sultan’ı bulup ona günahlarının bir bedeli olacağını söyleyerek gözdağı veriyor. Farya bu gerçekleri öğrendiğine göre bir sonra ki hamlesi ne olacak? Farya’yı yıkan bir diğer olay ise Sultan Murat’ın yeni bir cariyeye olan ilgisi oluyor. Farya aşkı uğruna her şeyden vazgeçmişti, şimdi bu ihanet onu nasıl etkileyecek? Ayşe’den nasıl bir intikam alacak? Gülbahar Sultan’ın sonu ne olacak?

Muhteşem Yüzyıl Kösem: Bağdat Fatihi IV. Murat 14.bölümü, bu akşam saat 20:00 da Fox Tv ekranlarında heyecan dolu dakikalarıyla sizlerle.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin