Muhteşem Yüzyıl Kösem final yapıyor

Fox Tv ekranlarında yayınlanan dönem dizisi Muhteşem Yüzyıl Kösem final yapmaya hazırlanıyor.

Berfu Özlen
15 Mayıs 2017 - 14:26
İptal - Onay

Dönem dizileri furyasını başlatan orjinal Muhteşem Yüzyıl'ın ardından yayınlanmaya başlayan ve Kösem Sultan'ı merkezine alan Muhteşem Yüzyıl Kösem, düşük reytingler nedeniyle final yapmaya hazırlanıyor.

Cuma akşamları FOX Tv'de yayınlanan Muhteşem Yüzyıl Kösem, kötü seyreden reytingler yüzünden gün değişikliği yaşamıştı. Ancak dizi yeni gününde de yeterli ilgiyi görmeyince, yapımcılardan dizi ile alakalı şok bir karar geldi.

Maddi sıkıntılar da bir sebep

Yayın hayatına Star TV'de başlayıp, Fox TV'ye transfer olan Muhteşem Yüzyıl Kösem, yakın zamanda hayranlarına veda edecek. Dizinin yapımcısı Timur Savcı, katıldığı bir televizyon programında dizi ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Savcı, dizinin 60. bölümünün ardından final yapacağını açıkladı. Muhteşem Yüzyıl Kösem'in reyting problemlerinin yanısıra maddi sorunlardan dolayı da bitme kararı aldığı konuşuluyor.

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin